Aura protectivă

 

Protejarea de atacurile energetice malefice cu ajutorul aurei.

Clădirea şi menţinerea aurei protective a individului este foarte important deoarece prin care acesta devine imun la influenţele fizice, mentale, psihice sau spirituale nedorite.

Inspiraţi în propria aură culorile strălucitoare, caracteristice chakrelor.

 Culoarea roşie în aură protejează împotriva bolilor.

Protecţia aurică e constă în încărcarea aurei cu magnetism vital şi culoare, care vor tinde să respingă nu numai contagiunea fizică a persoanelor bolnave, ci şi, ceea ce este mai important, contagiunea minţii şi sentimentelor lor. Această protecţie este posibilă prin umplerea aurei cu vibraţiile de sănătate şi forţă fizică, prin imaginile mentale ale nuanţelor de roşu care menţin viaţa şi prin exerciţiul minţii în direcţia gândului de forţă şi de putere. Aceste două lucruri vor tinde să crească semnificativ aura de rezistenţă a fiecărei persoane, acestea putând să îndepărteze influenţele maladive care îi afectează pe alţii.
Aura doctorului sau vindecătorului de succes, în prezenţa bolii, va presupune invariabil prezenţa în aura a unui roşu strălucitor şi pozitiv, însoţită de vibraţiile mentale de vigoare, putere şi încredere, precum şi de absenţa fricii. Acest lucru, pus în legătură cu cercul auriu, se va dovedi de mare importanţă pentru vindecători, doctori, infirmiere, etc., precum şi pentru cei care intră în contact intim cu persoanele bolnave.
Roşu în aură poate adduce şi mult materialism îndepărtând de latura spirituală.

 Culoarea portocalie-galbenă în aură protejează împotriva atacurilor mentale.
De o importantă la fel de mare se bucură şi încărcarea aurei cu vibraţiile de protecţie mentală, respectiv cu vibraţiile de portocaliu, galben şi alte culori similare. Acestea sunt culorile intelectului, iar atunci când aura este încărcată şi umplută cu ele, acţionează ca o protecţie împotriva altora de a convinge pe cineva să acţioneze împotriva voinţei sale, prin argumente sofistice, raţionamente plauzibile, imagini înşelătoare etc. Îi oferă individului un fel de iluminare mentală, accelerând facultăţile perceptive şi luminând intelectul şi puterea de judecată, pentru că în final să confere un contur bine definit al replicii spirituale şi a răspunsului.
Dacă veţi adopta atitudinea mentală pozitivă şi corectă şi vă veţi umple aura cu vibraţiile portocaliului-galben mental, eforturile mentale ale celorlalte persoane se vor lovi de aura voastră, sau, vor aluneca pe aură ca apă pe spatele raţei. Este bine să va gândiţi în permanentă la capul vostru înconjurat în asemenea momente de o aură aurie sau de un halou, gândul acesta se va dovedi la fel de eficace că o cască protectoare împotriva asaltului intelectului sau argumentelor celorlalţi.

 Verdele reînprospătează, regenerează, calmează, răcoreşte şi tonifică. Dar, atenţie, verdele deschis strălucitor este util.

 Culoarea albastră din aură – pentru protecţia emoţională a individului.
A treia formă de aură protectoare, protecţia naturii emoţionale a individului – acest lucru este de maximă importanţă dacă ne gândim cât de des acţionăm sub imboldul emoţiilor şi mai puţin sub imperiul intelectului sau raţiunii. Să-ţi aperi emoţiile înseamnă, ca să spunem aşa, să-ţi aperi cel mai intim suflet. Dacă ne putem proteja sentimentele şi latura emoţională, vom fi în stare să ne folosim puterea de a raţiona şi intelectul mult mai efficient.

 Albastrul controlează această parte a trupului şi a minţii, iar noi, lăsându-ne ridicaţi de vibraţiile de albastru deschis, lăsăm în urmă emoţiile şi sentimentele inferioare şi suntem purtaţi în sferele superioare ale sufletului. Aici, vibraţiile şi influenţele acelea meschine nu ne pot ajunge. În acelaşi fel, aura colorată în albastru va acţiona ca un fel de armură care ne protejează de contagiunea pasiunilor şi sentimentelor ieftine ale altora.
Dacă sunteţi expuşi la influenţe malefice sau la contagiunea acelor emoţii şi dorinţe inferioare, vă va prinde bine să va însuşiţi arta umplerii aurei cu tonurile deschise de albastru. Ocupaţi-vă cu studiul nuanţelor de albastru strălucitor şi limpede şi veţi alege instinctiv nuanţa care se potriveşte cel mai bine cu nevoile voastre.

 Aura învăţătorilor de o înaltă moralitate, marilor preoţi şi predicatori, a ocultiştilor luminaţi, de fapt a tuturor oamenilor cu idealuri înalte care trăiesc printre indivizii inferiori din punct de vedere moral, este întotdeauna încărcată cu un albastru clar şi frumos, care acţionează ca un scut pentru ei în momentul în care sunt expuşi la contagiune morală sau emoţională.
Indigo exprimă spiritualitate, elevare şi o căutare asiduă a adevărului absolut. Culoarea indigo influenţeză fiinţa umană, are efecte de purificare.

 Violetul este culoarea iniţierii pe calea spirituală, a activităţii spirituale,
Exprimă optimism şi nostalgie, atracţie şi detaşare, îndepărtare şi apropiere, stare de atotpotenţă, omniprezenţă.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *