AUM (OM)

 

 AUM (OM) este un simbol de maestru, este un simbol de vibraţie superioară, primit deci, la iniţierea în Măiestria Karuna ReiKi. Este un simbol sanscrit, reprezintă întreaga creaţie care lucrează împreună ca o unitate ca în „Precum sus, Aşa şi jos”, „Precum în cer, aşa şi pe pământ”.

Este folosit în multe practici spirituale şi reprezintă funcţionarea Universului ca un întreg: A-Tatăl/Mama, creaţia, U-fiul/fiica, evoluţia sufletelor individuale, şi M absorbţia a tot ceea ce este creat. Reprezintă sunetul sacru al Universului.

AUM (OM)conectează la Îngerii Purităţii şi ai Armoniei Divine. Este cunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale; reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea utilizate în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a initierii.

Are o energie de culoare albă, strălucitoare, de vibraţie foarte înaltă şi cu o putere foarte mare de purificare, iar rostirea sa de trei ori, incantarea sa, curăţă spaţiul din jur.

Cântat (incantat) şi vizualizat în auriu, este folosit pentru rezonanţa psihică şi sigilează aura. Deasemenea, cântarea Om alungă toate gândurile lumeşti şi elimină distragerea atenţiei şi infuzează o nouă vigoare în organism.

Deschide coroana.

Desenat pe coroană deschide un canal spre Dumnezeu şi dă o conştiinţă mai mare.

– foarte util la curăţarea de orice energie a unui atac psihic de orice energie

– dacă păstraţi acest simbol imprimat pe dvs, ţine energiile negative departe.

– curaţă, stabilizează şi sigilează aura, crează, conservă.

– aduce lumină, purifică, protejează şi conectează cu Dumnezeu.

    Când vă simţi deprimaţi, cântaţi Om de cincizeci de ori şi veţi fi completat cu o nouă vigoare şi tărie. Incantarea lui Om este un tonic puternic. Când incantaţi Om, simţiţi că sunteţi lumină pură, toată omniprezenţa şi conştiinţa.

Cei care fac meditaţie pe Om zi de zi, vor primi o putere extraordinară. Ei vor avea ochii strălucitori.

Pentru a simţi energia Om, concentraţi-vă la început, pentru câteva secunde, pe „coada”, din partea dreaptă a simbolului în timp ce incantaţi mantra (Inspiraţi profund şi începeţi incantaţia astfel: A- începe în gât, U-creşteţi volumul, simţiţi vocala în cerul gurii, M – uşor nazal şi scădeţi volumul. Apoi închideţi ochii, respiraţi adânc, continuaţi să incantaţi mantra, atâta timp cât doriţi, sonor sau nu.

În timp ce incantaţi mantra concentraţi-vă mental asupra Sursei a tot ce există şi meditaţi asupra măreţiei, puterii, înţelepciunii, dragostei, compasiunii sale. Meditaţi asupra a ceea ce este adevăr. Uniţi-vă cu Sursa. Simţiţi în inimă această uniune.

Incantarea Mantrei Om (AUM), curăţă, stabilizează şi purifică corpurile energetice, astfel le umple cu Lumina Divină, le protejează şi permite o legătură mai strânsă cu Sursa întregii creaţii.

Simbolul OM poate fi adăugat în orice moment între simbolurile Zonar şi Rama.

Extras din cartea: SĂNĂTATE PRIN REIKI

Deci: Acţiuni:

– Om transform locul într-un spațiu sacru

–  curăță, stabilizează, reface şi sigililează (pecetluieşte, închide) aura

– este un simbol de protecţie

– aduce în lumină, purifică, protejează şi conectează cu Dumnezeu: în viziunea sanscrită inegrarea lui Atman (sufletul) în Brahman (absolut)

– Om este incantat şi vizualizat în aur, individual sau în grupuri, în vederea vindecării sau iniţieri

– sunetul încarcă aerul cu prana (Ki), care, sub influenţa gândului, poate fi îndreptat spre direcţia specificată

– este recunoscut ca sunetul primordial şi incantat pentru a controla manifestările naturale

– reprezintă cele trei manifestări ale tuturor formelor de viaţă: creaţia, utilizarea şi distrugerea

– în procesul de iniţiere pentru a sigila celelalte simboluri sau pentru a sigila fiecare parte a iniţierii

– Om deschide coroana şi desenat deasupra capului amplifică trăirea întru Dumnezeu

 

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *