Atragerea unei NOI RELAȚII

 

Stabiliți-vă întâi criteriile, cum ați dori să fie partenerul sau partenera care ați vrea să vină în viața dvs.

NU trebuie să aveți în minte vreo persoană anume. Se consideră atac, încălcarea liberului arbitru, magie „neagră” dacă faceți această tehnică pentru o anume persoană și se plătește/pedepsește din punct de vedere spiritual.

Scrieți pe o coală de hârtie: Eu (numele dvs) am o relație armonioasă și fericită, plină de iubire și pasiune, având o bună comunicare emoțională, verbală, intelectuală…. cu femeia/bărbatul îngăduit mie (numele dvs) prin drept divin! Ne manifestăm cu bucurie sexualitatea și iubirea sexualizată optim în cuplu cu voia lui Dumnezeu, spre binele nostru suprem pe toate planurile!

Femeia/bărbatul îngăduit mie (numele dvs) este…

Scrieți cum ați dori să fie din punct de vedere:

Fizic: scundă, înaltă, slabă, plinuță, șatenă, blondă, brunetă, etc.

Emoțional: curajos/curajoasă, echilibrat/ă, iubitor/iubitoare, anxios/anxioasă, fidel/ă, își exprimă sentimentele, afectiv/ă…

Spiritual: deschis/ă spre spiritualitate, ateu/atee….

Mental: ager/ă, prost/proastă…

Energetic: cu vitalitate, forță…

Sexual: să vă potriviți la preferințe….

Puteți scrie și alte caracteristici, de exemplu din punct de vedere financiar, social…

Scrieți cât mai mult din preferințele dvs referitor la persoana pe care doriți să o aveți în viața dvs. De exemplu: să picteze, să aibă aptitudini muzicale, să danseze, să joace șah, să îi placă și să practice sport, să îi placă „shaorma cu de toate”….

Această tehnică trebuie făcută 33 de zile și chiar dacă apare cineva în viața dvs, nu renunțați să aplicați tehnica înainte de împlinirea acestui număr de zile.

Imaginați-vă înconjurată de lumină persoana pe care ați dori să o aveți ca partener/ă, exact așa vi-o doriți dar fără a avea conturat chipul.

Citiți zilnic ceea ce ați scris, implicați imaginația, emoțiile, sentimentul reușitei.

Dacă practicați Reiki activați simbolurile știute pe spatele foii de hârtie. Dați energie Reiki acestei hârtii pe care ați scris.

Aprindeți o lumânare sau o candelă cu intenția ca lumina ei să dea putere de manifestare dorinței scrise și puneți sub ea bilețelul (împăturit). Dacă practicați Reiki activați simbolurile pentru a deschide sursa deasupra flăcării de la lumânare sau de la candelă.

Puteți să folosiți și cristale care atrag dragostea. Le puteți purta asupra dvs sau să le puneți pe biletul scris anterior sau lângă lumânarea sub care l-ați pus.

Practicanții Reiki pot trimite energia necesară pentru a debloca drumurile de la ei către partenerul optim/partenera optimă dar și de la partenerul optim/partenera optimă către ei.

Puteți invoca îngerii iubire să vă ajute. Îl puteți invoca pe Arh. Rafael să vă vindecați concepțiile nebenefice și fricile referitoare la relații. Puteți face iertări cu poate persoanele cu care ați avut relații de iubire în viața asta sau în oricare alta a existenței dvs.

Simțiți bucuria întâlnirii cu persoana descrisă de dvs.

Nu stați baricadați în casă așteptând precum „prințesa închisă în turn să vină prințul să o salveze”, mergeți la petreceri, plimbați-vă, socializați…

Pietre pe care le puteți folosi:

Cuarțul roz atrage dragostea și compasiunea, aduce echilibru la nivel emoțional și calmează.

Rodocrozitul este o piatră excelență pentru inimă și relații, în mod special pentru cei care nu se simt iubiți. Această piatră încurajează o atitudine cât mai pozitivă, alungă depresia și stimulează creativitatea, atrage iubirea necondiționată, acceptarea, iertarea.

Aventurinul ajută pentru a atrage noi oportunități. Este o piatră care ajută în depășirea sentimentelor de îndoială, deschide inima.

Piatra lunii este considerată o piatră sacră, magică, are o energie protectoare, atrage dragostea şi afecţiunea când este ţinută sub pernă în timp ce dormiți.

Malahitul atrage iubirea mai ales când persoana care vrea să-şi găsească partenerul poartă aproape de inimă un medalion/talisman care are ca piatră preţioasă malahitul.  

Turmalina roz atrage dragostea în lumea materială şi spirituală.

Uniune Spirituală

Daniela

Sursa poză google imagini

, , , , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *