Atacul psihic

Atacul psihic provoacă dezechilibru pe toate planurile, acutizează afecţiunile cronice, pot să apară afecţiuni noi, schimbă comportamentul, duce la discomfort total. Dacă omul nu iese repede de sub atacul energetic, starea lui se agravează mai profund, chiar poate duce la dezvoltarea tumorilor şi la moarte.

Atacurile psi sunt agresiuni la baza cărora se află folosirea unor forţe ale lumii nevăzute sau pot fi fără intenţie din partea altor semeni.

Dacă identificaţi următoarele simptome, înseamnă că sufletul v-a fost rănit de răutatea cuiva, că, fără să vreţi și să știţi, aţi nemulțumit pe cineva. Este posibil să fi îmbrâncit sau înghiontit, fără să vreţi, pe cineva în mijloacele de transport și să nu vă fi cerut scuze; sau poate aţi răspuns răstit unei persoane inofensive, etc.

Câteva simptome care pot apărea atunci când sunteţi atacaţi psihic: vitalitate scăzută, gânduri negre, depresii, gânduri obsesive, stare generală de rău, senzaţia de greutate (resimţirea unei apăsări în zona pieptului care împiedică respiraţia, nervozitate, agresiune fizică sau verbal, agitaţie, anxietate, certuri, dureri acute în anumite zone ale corpului, cel mai frecvent în zona capului şi a inimii, putând avea manifestări până la moarte subită dacă nu va apăraţi sau dacă atacul nu încetează. Aveţi gânduri şi dorinţe negative obsesive.

Mirosurile neplăcute sunt altă categorie de semne ale unui atac.

Aveţi schimbări bruşte de personalitate şi de comportament, fără absolut niciun motiv. Simțiţi adesea o neliniște fără cauze aparente, o deprimare, din senin vă vine să plângeţi sau chiar plângeţi. Deveniţi brusc depresivi, fără niciun motiv aparent.

Vă apar brusc cu boli ciudate, care nu pot fi explicate.

Seara nu puteţi adormi, aveţi insomnie, iar când reușiţi să adormiţi, aveţi coșmaruri. Aveţi viziuni sau halucinaţii care sunt deranjante. Auziţi voci „imateriale”. Vă imaginaţi monştri, animale sau umbre înfricoşătoare. Apar frici iraţionale, furie sau o durere; vă scade încrederea în sine. Aveţi o senzaţie de frig în tot corpul.

Vă concentraţi foarte greu. Nu puteţi gândi clar sau să luaţi decizii logice. Aveţi pierdere a memoriei sau a timpului.

Aveţi un sentiment de a fi supravegheat; simţiţi o senzaţie că cineva vă urmăreşte atunci când nimeni nu este prezent.

Simţiţi o pierdere bruscă de energie. Adesea apare o oboseală inexplicabilă, cade totul din mână. Obosiţi repede aparent fără niciun motiv. Aveţi parte de mici accidente ciudate, care pot părea a fi doar „ghinioane”. Simţiţi că aţi fost tăiaţi sau zgâriaţi, chiar dacă nimeni nu se află acolo.

Simţiţi un disconfort sau o frică într-o anumită cameră sau zonă din casa dvs.

Nu vă găsiţi locul, nici în preajma persoanelor care vă  păreau simpatice pâna acum. Aveţi dificultăţi bruşte şi iraţionale în relaţiile cu ceilalţi. În familie apar înstrăinarea, dezacordurile. Simţiţi că viaţa nu are sens, vă simțiţi inutili, aveţi impresia că ar fi mai bine pentru ceilalți dacă aţi dispărea de pe fața pământului.

Dacă sunteţi creştini puteţi spune: „Puterea lui Iisus se află în mine fiindcă Lui îi slujesc, cu tot sufletul şi cu toată puterea mea şi nici un rău nu poate învinge Cuvântul Său !ˮ

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *