Arhanghelul Raziel

 

Raziel, al doilea Sephirah (aspect al lui Dumnezeu) din Arborele Vieții Cabalei, unde Raziel are rolul de a transforma cunoștințele în înțelepciune practică. Haloul lui este curcubeu ca şi cum lumina soarelui reflectă printr-o prismă de cuarţ clar.

Raziel înseamnă „secretele lui Dumnezeu, Îngerul Misterelor”. El vindecă blocajele spirituale şi psihice şi ne ajută în interpretarea viselor şi a amintirilor din vieţile trecute.

Arhanghelul Raziel va lucra cu Arhanghelul Chamuel pentru a ne putea examina înregistrările akashice și va vindeca momentele relevante din viețile noastre trecute care au provocat situația actuală.

Dacă am medita zilnic cu Arhanghelul Raziel, el ne va permite să dezvoltăm o legătură profundă cu Cosmosul și ne va dezvolta clarviziunea, ne va da proiecții și percepții pentru a vedea viața așa cum este cu adevărat.

Acest magic Arhanghel este fericit să împărtășească înțelepciunea ezoterică, mai ales cu o intenție de vindecare.

El ne învață cum să rămânem concentrați și să evităm distragerile tentante prin racordarea la Sinele nostru superior, care este legătura cu înțelepciune divină.

Ne poate ajuta să înţelegem adevărurile divine , geometria sacră. Raziel ne poate ajuta să ne deschidem canalele de comunicare divină pentru a primi informaţii de la tărâmurile înalte.

Raziel ne ajută să ne reamintim toate lecțiile pe care sufletul nostru le-a acumulat în timp și s-au condensat în energie utilizabilă pentru misiunea vieții noastre prezente.

De asemenea, ajută la vindecarea amintirilor dureroase și traumelor din trecut, mai ales în cazul în care acestea creează temeri de a merge mai departe pentru împlinirea misiunea vieții.

În plus, Raziel poate ajuta la dizolvarea oricăror jurăminte supărătoare pe care le-am făcut în viețile anterioare, cum ar fi cele de sărăcie, sacrificiu de sine, sau castitate.

Dacă nu dorim ca efectele acestor jurămintele să se manifeste în viața actuală, apelăm la Raziel pentru a le anula.

Culoare: curcubeu și lumină strălucitoare

Cristal: Cuarțul clar.

Semnul astrologic: Leu

El este conducătorul planetei Neptun.

Raziel este unul dintre heruvimii, gardianul al originalităţii și al tărâmului ideilor pure.

„Îţi mulțumesc, Arhanghele Raziel, pentru că mă ajuţi şi vindeci orice temeri din vieţile anterioare, astfel încât să mă pot concentra, azi, în mod clar asupra misiunii mele divine din actuala viață.”

Dacă doriţi să-l chemaţi pe Raziel pentru a vă activa capacităţile extrasenzoriale, pentru a vă dezvolta clarviziunea, găsiţi un spaţiu liniştit, închideţi ochii şi vorbiţi cu el ca şi cu un prieten bun sau puteţi rosti rugăciunea de mai jos:

„ Arhanghele Raziel, te rog ajută-mă să-mi deschid mintea către secretele divine ale Universului. Ajută-mă să înlătur orice convingeri limitatoare sau temeri, ca să pot avea înţelegere spirituală la cel mai profund şi mai clar nivel. În mod special aş dori să înţeleg” (menţionaţi ce sau să mă ajuţi în a manifesta dorinţa mea de a (spuneţi dorinţa).

Rămâneţi în linişte cu ochii închişi şi fiţi atenţi la imaginile ce vă apar în minte, la ce auziţi sau simţiţi. Puteţi să încheiaţi rugăciunea rugându-l pe Raziel să vă dea semne în viaţa de zi cu zi, să vă trimită mesaje prin vise pe care să le înţelegeţi, să primiţi răspunsurile la rugăciuni.

„Mulţumesc Arhanghele Raziel pentru învăţăturile tale.”

Amin.

Puteţi folosi vizualizarea pentru a accesa legătura cu Arhanghelul Raziel.

Întâi, cu ochii închişi, relaxaţi-vă corpul şi mintea. Vizualizaţi-l pe Arhanghelul Raziel care are o cheie pentru dvs. Este o cheie care deschide amintirile subconştiente.

Vedeţi cum vă oferă cheia, luaţi-o în mână, vedeţi cum vă deschide ușa minții dvs. Ce mesaje primiţi?

Puteţi face această meditaţie înainte de culcare, luați cheia, puneţi-o sub pernă imaginativ și vă va debloca amintirile. Încercaţi să reţineţi şi să notaţi ceea ce visaţi.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *