Arhanghelul Raguel. Rugăciune

Arhanghelul Raguel este cunoscut ca îngerul dreptății și al armoniei. El lucrează pentru ca voia lui Dumnezeu să fie făcută. Îngerul Requiel are aura indigo sau violet închis. El aduce iertare, pace și calm între oameni și vindecă neînțelegerile. Ajută în relaţia cu sine şi cu ceilalţi.

O rugăciune către Arhanghelul Raguil

 „Dragă Arhanghele Raguel, vă mulțumesc pentru armonizarea tuturor relațiilor mele și ajută-mă să fiu un bun prieten pentru mine și pentru toți ceilalți.”

Iată câteva semne ale prezenței lui Raguel atunci când el este în apropiere:

Oferă ajutor în situații nedrepte

Raguel oferă putere persoanelor care lucrează/luptă împotriva nedreptății. Oferă ajutor în situații nedrepte în propria viață sau în viețile altor oameni, acasă sau la locul de muncă. El aşteaptă să îl chemaţi şi vă va da răspunsuri la rugăciuni în situații nedrepte.

Raguil poate comunica cu dvs. şi vă poate ghida să direcționaţi furia dvs la nedreptate, venind cu soluții constructive la aceste situații nedrepte pe care le întâlniți personal.

Un alt mod în care Raguil poate ajuta aduce să depășiţi apatia cu privire la acele situații și vă îndeamnă să luaţi măsuri pentru a face ceea ce este corect ori de câte ori puteți. Așa că dacă observați că veţi de a face ceva cu privire la probleme: cum ar fi lipsa de onestitate, opresiune, bârfă sau calomnie, să fiţi conștienți de faptul că acesta poate fi Raguel care aduce aceste probleme în atenția dumneavoastră.

Când vine vorba de situații nedrepte din lumea din jurul vostru – cum ar fi criminalitatea, sărăcia, drepturile omului, mediul înconjurător – Raguil vă poate face să vă implicaşi în anumite cause, să deveniţi o forță pentru justiție în lume, pentru a face un loc mai bun din această lume.

Aduce idei noi pentru a crea ordine în viața dvs.

În cazul în care vă vin în minte unele idei noi pentru a crea ordine în viața dvs, Raguel poate fi transmiţătorul lor.

El ajută oamenii să creeze ordine în viața lor, inspirându-i să practice discipline spirituale, în mod regulat, astfel încât aceştea să poată dezvolta obiceiuri care îi vor ajuta să se apropie mai mult de Dumnezeu. Unele dintre aceste discipline includ rugăciuni, meditaţii, citirea textelor sacre, participarea la serviciile de închinare, petrecerea timpului în natură, ajutor oferit oamenilor în nevoi.

Raguel dă persoanelor care se ocupă de alții (cum ar fi liderii guvernului, părinte implicat în creșterea copiilor sau a unui lider de echipă, sef de la locul de muncă sau cei implicaţi în munca de voluntariat) înțelepciunea de a ști cum să-şi organizeze cel mai bine programele. Raguel vă poate da mesaje care conțin idei noi pentru modul în care să conduceţi bine activitatea.

Raguel poate comunica printr-o varietate de moduri – prin a vorbi cu dvs. sau vă trimite o viziune, un vis, sau trimite gânduri creative în timp ce sunteţi trezi.

Raguel ajută în a repara relații

 Un alt semn al prezenței lui Raguel este primirea unor indicații cu privire la modul de a repara o relație ruptă sau o înstrăinare.

„Arhanghelul Raguel aduce armonie tuturor relațiilor, inclusiv cele de prietenie, dragoste, familie, și de afaceri. Uneori, el va vindeca instantaneu relația, alteori el va trimite o orientare intuitivă pentru tine. Vei recunoaşte această orientare/ îndrumare prin repetitive sentimente, gânduri, viziuni sau semnele care te conduc să iei măsuri pentru sănătatea relațiilor tale.” (Doreen Virtue – Arhanghelii 101)

Dacă obțineți ajutor în rezolvarea conflictelor din relațiile cu alte persoane – mai ales dacă v-aţi rugat pentru ajutor, Raguel este unul dintre îngerii pe care Dumnezeu îl trimite pentru a vă oferi acest ajutor.

Raguil vindecă în mod miraculos certurile. El ajută în atragerea de noi prieteni minunați care vă tratează cu respect şi integritate.

Îngerul Requiel ajută în desprinderea dintr-o relaţie dăunătoare
Îi ajută pe cei care au avut de suferit în dragoste din cauza unei relaţii abuzive sau distructive, pe cei care vor să se desprindă din dragostea pentru un partener abuziv, le dă putere să meargă mai departe, cu speranţa găsirii iubirii adevărate.

RUGĂCIUNE CĂTRE ARHANGHELUL RAGUEL

Arhanghele Raguel, înger al dreptății și armoniei, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a făcut din tine un mesager devotat pentru voia Lui în tot Universul. Roagă-L să mă împuternicească să ajut şi alţi oameni să se raporteze la Dumnezeu și să acţioneze în moduri care duc la corectitudine și pace. Vreau să fac ceea ce este corect și să fiu o forță a binelui în lume.

Raguel, te rog să-mi arăţi cum pot direcționa energia furiei mele la nedreptate în moduri bune. Ajută-mă să evit exprimarea furiei mele în moduri distructive care va duce doar la mai multă durere. Ghidează-mă la moduri constructive în care să pot folosi furia mea de a lupta împotriva nedreptății cu dreptate: pentru a învinge răul cu binele. La fel cum lumina învinge întotdeauna întunericul, puterea lui Dumnezeu este mult mai mare decât orice fel de rău.

Eu cred că puterea lui Dumnezeu va elimina din viața mea nedreptățile. Ajută-mă să depășesc descurajarea și apatia, să acţionez drept ori de câte ori am oportunități de a face acest lucru.

Ajută-mă să depășesc relele tratamente și să obțin respectul pe care îl merit de la alții, în timp ce, de asemenea, să îi tratez pe alții cu respectul pe care îl merită. Ghidează-mă să rezolv cu succes conflictele din relațiile mele cu cei dragi, cu membrii familiei și prieteni, precum și cu altele personae cu care interacționez cu fiecare zi la locul de muncă și în comunitatea mea. Motivează-mă și dă-mi abilitatea de a ajuta la rezolvarea problemelor, cum ar fi bârfa, calomnia, lipsa de onestitate, neglijarea, excluderea, hărțuirea și opresiunea dintre oamenii pe care îi cunosc. Arată-mi ce cauze specifice pot sprijini cel mai bine împotriva nedreptății în lume (sărăcie, criminalitate, încălcări ale drepturilor omului, abuzul de mediu al planetei, etc.). Ajută-mă să-mi folosesc resursele personale (timp, energie, bani și talent) pentru a ajuta în a face lumea un loc mai bun. Arată-mi căile pe care Dumnezeu vrea să se implice şi să mă implice.

În calitate de membru de frunte al principatelor de rang angelic, Raguel, te rog ajută-mă să aduc ordine în haosul din viața mea, să pot să cresc în înțelepciune și să rămân fidel/ă convingerilor mele spirituale chiar şi sub presiune. Încurajează-mă să fac din rugăciune o prioritate în viața mea de zi cu zi și să stabilesc un obicei regulat al altor discipline spirituale utile, (cum ar fi citirea și reflectarea asupra textelor sacre credinței mele.), să practic ceea ce contează cel mai mult: ceea ce are o valoare veșnică.

Ajută-mă să reînnoiesc angajamentul meu de a face ceea ce-i drept și a fi o forță a binelui în lume, în fiecare zi, să primesc ceea ce îmi dă Dumnezeu. Fie ca lumea să devină un loc mai bun pentru a trăi în ea. Amin!

 

 

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *