Arhanghelul Mihail, (AUTO)INIȚIERE, Invocare

 

Arhanghelul Mihail este de obicei portretizat cu aripi mari și o sabie scoasă din teacă.
Arhanghelul Mihail este considerat cel mai mare dintre toți îngerii din scrierile spirituale din întreaga lume, inclusiv evreiești, creștine și islamice.

Arhanghelul Mihail este Îngerul Protecției, Apărător al luminii și bunătății. Această ființă puternică a luminii, al cărui numele înseamnă „Cel care este asemenea lui Dumnezeu” are rolul de a proteja și împreună cu îngerii milei, va lua negativitatea din mintea oamenilor (vii sau decedați) o va duce în Lumina lui Dumnezeu, astfel încât negativitatea lor să poată fi vindecată.

Arhanghelul Mihail aduce omenirii, de la Dumnezeu, darul răbdării și ne îndeamnă să avem răbdare și să fim buni cu alții, mai ales cu cei dragi. De asemenea ne sfătuiește să ne amintim că Dumnezeu este răbdător cu noi.

Arhanghelul Mihail este considerat a fi cel mai important dintre cele șapte arhangheli și liderul gazdă al Cerului. El este șeful ordinului de virtuți, Prinț al Prezenței, Îngerul pocăinței, aduce dreptate, milă și sfințire

 

CALITĂȚI

Curaj și protecție

Este Arhanghelul primei raze, care este de culoare albastră și reprezintă protecție și putere. Arhanghelul Mihail este vestitorul conștiinței noi, El vă cheamă să vă treziți, să îndrăzniți să deveniți cine sunteți cu adevărat, și să fiți în adevăr. Sabia lui este Sabia Adevărului. El mânuiește Adevărul Conștiinței Lui Hristos – toți Maestri și toți lucrătorii din tărâmul angelic sub conștiința lui Hristos.
Arhanghelul Mihail este spiritul planetei Mercur, guvernatorul Nordului și elementulului Pământ. El stăpânește duminica și joia.

El domnește peste zodiile Berbec, Leu, Săgetator.
Arhanghelul Mihail este alchimia de motivație, activare și realizare.

Culorile lumânărilor închinate lui Michael sunt portocaliu, alb și auriu.
Energiile sale sunt de culoare sunt portocaliu, violet, alb, cristal, auriu și maro.

Invocați-l pe Arhanghelul Mihail cu fața spre Nord pentru motivație și împuternicire în munca dvs. Chemați-l să vă protejeze zi de zi, să vă ajute ori de câte ori vă simțiți prezența surselor negative. El poate șterge energia negativă din orice spațiu (casă, birou, minte sau inimă.)

Acest frumos Arhanghel protector aduce bucurie și armonie ori de câte ori îi solicitați ajutorul.

Invocație către Arhanghelul Mihail

Arhanghele Mihail, arhanghel puternic, ascultă cererea mea: Ajută-mă și dă-mi curajul să mă ocup de fiecare situație cu care mă întâlnesc și să mă comport cu noblețe și abordare echilibrată. Minunatule Arhanghel Mihail, spirit milostiv și protector al justiției, ajută-mă să evit discriminarea și nedreptatea și protejeză-mă să nu fiu discriminat/ă. Ghidează-mă către succes în toate asociațiile pozitive în care mă angajez și să radiez lumina milei și dreptății în lume.

(AUTO)INIȚIEREA

 Pentru a primi împuternicirea, găsiți un loc liniștit și pregătiți-vă așa cum ați proceda pentru orice altă împuternicire sau acordaj. Apelați la ghizii dumneavoastră, etc. și mai ales la Arhanghelii a căror energie sunteți pe cale să o primiți. Apoi, relaxați-vă și cereți energia Arhanghelului ……… să o primiți și abilitatea de a o folosi pentru cel mai mare bine care este posibil pentru binele tuturor. (Dacă primiți inițierea de la altcineva, după relaxare, spuneți că acceptați să primiți inițierea în energia Arhanghelului … de la…(nume).) Apoi lăsați fluxul de energie să vă cuprindă.

Atunci când ați simțit că s-a terminat spuneți: Aceasta este intentia mea și a fost îndeplinită inițierea mea (nume) în energia Arhanghelului…..

Nu uitați, la sfârșit, să mulțumiți ghizilor, etc.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *