Arhanghelul Gabriel – Conectarea

Arhanghelul Gabriel emană o energie puternică, cuprizând atât aspectele feminine ale energiei cât şi pe cele masculine.
Doar spunându-i numele atragem energia lui către noi.
În munca pentru vindecare, putem invita ființele din tărâmul angelic pentru a face parte din practica noastră Reiki. Îngerii și Arhanghelii pot oferi un sprijin imens pe măsură ce lucrăm pe noi înșine sau pe alţii pentru vindecare.
Faceţi efortul de a fi pozitivi pentru a vă conecta uşor cu Arhanghelul Gabriel și pentru a permite puterii divine să vă ajute.
Îl puteți chema pe Arhanghelul Gabriel să lucreze cu dvs. și să vă ajute.
Arhanghelul Gabriel este „înger al Darurilor” și-i puteți solicita orice „Dar Divin” doriți și dacă îl meritați sau dacă Divinitatea dorește, îl veți primi.

Prin Invocarea Arhanghelului Gabriel, Energia Lui vă poate ajuta în următoarele situații:

1. Conceperea unui copil
2. Sarcina, naşterea, adopția
3. Copii
4. Îngrijire pentru preșcolari
5. Creșterea copiilor
6. Scrierea, ruga
7. Asigură echilibrul energiei masculine și feminine în corp
8. Ajută profesori, medici, asistente medicale, cei care lucrează cu copii, etc.

Următoarea meditație vă ajută să începeți conectarea cu Gabriel:

Aprindeţi o lumânare în spațiul de vindecare.
Ardeţi tămâie pentru a ajuta purificarea spaţiului.
Puneţi o muzică liniștitoare, dacă doriți.
Staţi confortabil.
Închideți ochii și respiraţi adânc de câteva ori.
Intraţi într-o stare meditativă.
Dacă sunteţi acordaţi la simbolul maestru Reiki, desenaţi sau vizualizaţi-l peste coroană. Dacă sunteți practicant de nivel 2, desenaţi sau vizualizaţi simbolurile ştiute (cele de nivel 2) peste coroană. În cazul în care sunteți practicant de nivel 1, doar vizualizaţi o minge de lumină Reiki peste coroană și/sau Crucea.
Intenționaţi ca simbolul (sau simbolurile) să se multiplice. Vedeţi simbolul maestru/simbolurile nivelului 2/ mingea de lumină Reiki, se multiplică și inundă spațiul cu vibrații sale puternice.
Simțiți energia divină curge peste coroană, vă încercuieşte și, de asemenea, curge în spațiul din jurul dvs, umpleţi-l cu iubire și lumină. Observați vibrația mare dinn cameră și bucuraţi-vă de ea.
În acest spațiu curat, cheamaţi-l pe Arhanghelul Gabriel, mental sau cu voce tare. Puteţi spune: „Iubite Arhanghel Gabriel, fac apel la tine acum. Te invit să faci parte din viața mea”.
Faceţi o scurtă pauză și lăsaţi conectarea să se întâmple. Aveţi încredere în sentimentele și experiența aceasta.
Dacă lucrați cu unul dintre punctele enumerate mai sus, conștientizaţi problema/problemele pentru care aveți nevoie de ajutor. Spuneţi: „Iubite Arhanghel Gabriel, tu poţi vedea imaginea de ansamblu a vieții mele. Te rog ajută-mă cu intențiile mele/munca/ problema… în modul care este cel mai bine pentru mine și pentru toți cei implicați în această situație. Îţi mulțumesc pentru vindecare și ajutor.”
Rămâneţi în această stare energetică pentru câteva minute. Puteți primi împuternicire, mesaje sau îndrumare din partea Arhanghelului Gabriel. Acceptați-le cu recunoștință. Dacă nu primiţi nici un fel de mesaj, nu vă faceți griji, energia Arhanghelului Gabriel va continua să rămână cu dvs și îşi va „planta” îndrumarea în conștiința dvs, la momentul perfect.
Atâta timp cât sunteţi deschişi pentru a primi ajutor, energia vă va ajuta exact în modul în care aveţi nevoie de ea.
Această meditație vă va ajuta să faceți primul pas în construirea unei conexiuni cu Arhanghelul Gabriel. Apoi, energia lui va rămâne cu dvs și vă puteți conecta cu ea în mod frecvent la fel ca şi cu Reiki.
Energia Arhanghelului Gabriel ne dă puterea de a face progrese în scopul vieții noastre.
Succes!

, ,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *