Arhanghelii şi rolul lor în viaţa financiară

 

  Multe entităţi de lumină (îngeri, arhangheli) pot ajuta la descoperirea la ce anume trebuie făcut pentru a atrage bani din diverse surse, oportunităţii sau prin diferite  persoane.

Arhanghelii şi îngerii pot fi chemaţi pentru manifestarea prosperităţii.

Arhanghelii şi rolul lor în viaţă financiară:

Arhanghelul Metatron vă ajută să faceți schimbări importante, şi vă oferă motivaţia necesară pentru a face asta. Când vă hotărâții să vă schimbați domeniul de activitate, cheamați-l în ajutor.
Arhanghelul Sandalphon este cel mai important Arhanghel atunci când este vorba despre îndeplinirea dorinţelor noastre, pentru că el le duce direct la Dumnezeu. Când aveți nevoie de o sumă de bani pentru ceva anume, cheamă-l în ajutor.
Arhanghelul Zadkiel vă arată ce greșeală ați făcut prin care v-ați blocat calea spre prosperitate. Când ajungeți la punctul la care considerați că meritaţi mai mulţi bani, dar nu reuşiți să îi obțineți, chemați-l în ajutor pe Arhanghelul Zadkiel.
Arhanghelul Raziel este cel care vă arată ce puteţi face astfel încât Graţia Divină să se manifeste în viaţa dvs. De câte ori vreți să se manifeste un miracol în viaţa dvs, chemați-l în ajutor.
Arhanghelul Chamuel este cel care vă ajută să vă recuperați banii pierduţi, sau pe cei care v-au fost furați. Dacă considerați că ați fost nedreptăţiți din punct de vedere financiar, chemați-l în ajutor.
Arhanghelul Ariel vă ajută să atingeți prosperitatea în orice domeniu al vieţii, indiferent unde lucrați. Dacă considerați că salariul nu este suficient, chemați-l în ajutor.
Arhanghelul Raguel vă ajută să creați relaţii armonioase cu persoanele de care aveți nevoie pentru a vă crea o viaţă abundentă şi prosperă.

Dacă considerați că vreți să cunoaşteți anumite persoane care vă pot ajuta din punct de vedere financiar, chemați-l în ajutor.

În primul rând, ar trebui să conştientizați faptul că dacă aveți probleme financiare, înseamnă că există anumite blocaje pe care ar trebui să le descoperiți. Însă, trebuie să ştiți că Dumnezeu ştie de ce, la un moment dat, v-a blocat accesul la bani. Ar trebui să conştientizați care-i motivul. Poate ați făcut greșeli față de bani sau de fluxul lor, poate ați fost prea zgârciți sau prea cheltuitori, poate ați avut concepții sau gânduri greșite față de ei…

Nu ezitați să cereți ajutorul, îndrumarea sau sfatul Arhanghelilor pentru a înțelege cauza blocajului și pentru a debloca fluxul banilor.

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *