Arderea karmei din 3 vieți

 

 

Această meditație vă va ajuta să vă curăţaţi tunelul momentum, din ultimele trei vieţi, ceea ce vă va elibera de suferinţa care continuă să vă marcheze azi.

Pe măsură ce vă veţi vindeca aceste existenţe anterioare, ele vor înceta să vă oblige să vă îndreptaţi către un anumit destin prestabilit.

Veţi curăţa liniile karmice ale reîncarnării şi le veţi opri curgerea, astfel încât să vă eliberaţi de scenariile nesănătoase şi nefolositoare, pe care le aduc din trecut.

Pentru a drena energia din tunelul momentum, trebuie să vă eliberaţi Sinele voastre trecute de suferinţele pe care le au. Aceasta le va opri să vă informeze cine sunteţi acum şi să vă predispună să trăiţi, să îmbătrâniţi, să iubiţi, să vă vindecaţi, să suferiţi şi să muriţi aşa cum aţi făcut-o în vieţile anterioare. În acest mod, veţi descoperi că nu doar genele sau microbii din jurul vostru sunt cei care vă determină să fiţi sănătoşi, longevivi, în suferinţă, bolnavi, fericiţi şi iubitori. Este vorba despre istoria sufletului vostru… şi de călătoria sa.

Veţi cere să vedeţi viaţa în care aţi suferit cel mai mult, pe cea în care aţi atins cea mai mare cunoaştere şi putere – dar în care nu aţi folosit cum trebuie aceste daruri; apoi, pe aceea în care aţi atins cel mai mare nivel de înţelepciune şi aţi utilizat bine darurile. Şi, pe măsură ce veţi privi la aceste vieţi, veţi drena energia din fiecare dintre ele. Veţi face acelaşi lucru chiar şi pentru vieţile în care v-aţi folosit bine toate darurile, deoarece chiar şi atunci nu eraţi mai evoluaţi spiritual decât sunteţi azi, dat fiind că reîncarnarea este progresivă şi nu regresivă – adică, nu aţi decăzut faţă de unde vă aflaţi în acea viaţă înţeleaptă, iar acum aveţi ocazia să progresaţi şi mai mult.

Poate că vă întrebaţi de ce trebuie să vizitaţi doar trei dintre fostele voastre Sine – şi nu pe toate. Ei bine, nu e nevoie să o faceţi. Lucrând în Eternul Prezent, e suficient să le vizitaţi doar pe acestea trei şi să le ajutaţi să revină acasă, la părinţii voştri celeşti. Când veţi proceda astfel, vă veţi elibera de karma, iar efectul de domino va acţiona înspre înapoi, curăţându-vă toate vieţile anterioare.

Amintiţi-vă că, în Eternul Prezent, aveţi multiple vieţi simultane, care nu sunt secvenţiale – adică, cine aţi fost acum 2000 de ani, lumea din Bardo sau Purgatoriul în care aţi intrat după acea moarte, este încă experimentat de aceste Sine anterioare, şi vă informează subtil viaţa prezentă.

Tehnica de execuție

Aşezaţi-vă comod, închideţi ochii şi aduceţi-vă mâinile în poziţia de rugăciune, în dreptul inimii. Foarte încet, ridicaţi mâinile pe linia centrului, pe lângă frunte, cu palmele lipite strâns, până deasupra capului. Ridicaţi-le până la a opta chakră şi extindeţi acest „soare” radiant, pentru a vă învălui întregul corp, aducând mâinile pe lateral, ca un păun care îşi răsfiră penele. Aţi deschis acum un spaţiu sacru.

Coborâţi mâinile şi lăsaţi-le să se odihnească în poală. Faceţi exerciţiul „micii morţi”, care se realizează astfel: inspiraţi, în timp ce număraţi până la şapte, ţineţi-vă respiraţia, numărând până la şapte, expiraţi până la şapte şi ţineţi-vă iar respiraţia, până număraţi la şapte. Efectuaţi această respiraţie de zece ori.

Simţindu-vă complet relaxaţi şi, continuând să respiraţi adânc şi lent, imaginaţi-vă că sunteţi într-un mic canion înalt în deşert, înconjurat de pereţi de rocă roşie. Staţi pe un bolovan lângă un iaz puţin adânc, cu apă atât de cristalină, încât puteţi să vedeţi fundul nisipos. Lângă voi sunt trei pietricele colorate: o piatră neagră, care va aduce cu sine viaţa în care aţi suferit cel mai mult, o piatră roşie, care vă va permite să fiţi martorii vieţii în care aţi avut cea mai mare cunoaştere şi putere, dar le-aţi folosit greşit şi o piatră galbenă, care va dezvălui viaţa în care aţi avut cea mai mare putere şi înţelepciune şi le-aţi utilizat pentru a vă pune în serviciul celorlalţi.

Luaţi piatra neagră în mână. Strângeţi-o uşor şi apoi lăsaţi-o să cadă în iaz. Observaţi-o când loveşte apa şi creează vălurele pe suprafaţa ei. Uitaţi-vă la ele şi invitaţi imaginile din acea viaţă să apară. Sunteţi bărbat sau femeie? Ce culoare de piele aveţi? Ce an este? Purtaţi pantofi, sandale, sau umblaţi în picioarele goale? Păşiţi pe iarbă, sau pe pietre? Unde locuiţi? Cine e familia voastră? Unde e familia voastră? Permiteţi-i acestei vieţi să se desfăşoare înaintea voastră, observând-o, dar neamestecându-vă în niciuna dintre dramele ei. Petreceţi câteva momente, vizitând acest Sine de demult.

Respiraţi adânc şi permiteţi-vă să retrăiţi ultimele cinci minute din acea viaţă care a fost a voastră – dar acum nu mai este. Vorbiţi-i Sinelui vostru anterior şi ajutaţii să moară în pace.

Spuneţi-i: „E în regulă, dragostea mea. Totul este iertat. E timpul să vii acasă. Respiră adânc pentru ultima dată şi eliberează-ţi spiritul”.
Observaţi cum o expresie de pace şi seninătate ajunge pe faţa acelui Sine care atunci eraţi voi, pe măsură ce îşi dă ultima suflare şi îşi eliberează sufletul. Urmăriţi sfera luminoasă a sufletului vostru, în timp ce părăseşte corpul acela, se ridică deasupra locului unde se află şi trece printr-un tunel întunecat, înapoi, spre Lumina lumii Spiritului, a lui Dumnezeu. Pe măsură ce intraţi în Lumină, simţiţi cum sunteţi întâmpinaţi acasă, de părinţii voştri din Lumină.

Acum, observaţi cum aceste imagini se fragmentează şi se dizolvă din nou în nisipurile timpului de la fundul apei, până când suprafaţa este iar liniştită şi cristalină. Respiraţi adânc şi întindeţi-vă după piatra roşie, care va invoca viaţa în care aţi avut cea mai mare cunoaştere şi putere, dar le-aţi folosit greşit. Strângeţi-o în mână, lăsaţi-o să cadă înapoi şi observaţi-o, pe măsură ce loveşte apa. Uitaţi-vă în valurile pe care le face, în timp ce încep să se formeze imaginile din viaţa voastră precedentă. Sunteţi bărbat sau femeie? Ce culoare are pielea voastră? Păşiţi pe iarbă, pe nisip, sau pe pietre de pavaj? Trăiţi într-un sat, sau într-un oraş? Unde vă este familia? Ce an este?
Continuaţi-vă observaţia: Cum aţi crescut? Care vă erau calităţile şi talentele? Cine v-a pregătit? Cum v-aţi folosit cunoaşterea? Cum aţi abuzat de puterea voastră? Ce s-a întâmplat cu cei pe care îi iubeaţi? Cum aţi îmbătrânit? Cu cine v-aţi căsătorit? Cine au fost copiii voştri? Cum aţi murit? Cine a fost alături de voi şi v-a ţinut mâna, pe patul de moarte? Pe cine nu aţi iertat? Cine nu v-a iertat pe voi?

Acum încercaţi să retrăiţi ultimele cinci minute ale acelei vieţi care a fost a voastră, dar nu mai este, vorbiţi cu Sinele vostru anterior şi ajutaţi-i să moară în pace. Din nou, spuneţi: „E în regulă, dragostea mea, e bine. Totul este iertat, e timpul să vii acasă. Respiră pentru ultima dată şi eliberează-ţi spiritul”.

Observaţi cum o expresie de pace şi seninătate se întipăreşte pe faţa acelui Sine care a fost cândva voi, în vreme ce îşi dă ultima suflare şi îşi eliberează sufletul. Urmaţi sfera luminoasă a sufletului vostru, în timp ce părăseşte corpul şi se ridică deasupra locului în care sunteţi şi trece printr-un tunel întunecat, înapoi înspre Lumina lumii Spiritului, pentru a fi întâmpinat acasă, de părinţii voştri din Lumină.

Apoi observaţi cum aceste imagini se frâng şi se dizolvă înapoi în nisipurile timpului, la fundul apei, până când suprafaţa este din nou cristalină. Inspiraţi adânc, apoi întindeţi-vă după piatra galbenă, cea care va aduce cu ea viaţa în care aţi avut cea mai mare înţelepciune şi putere, şi le-aţi folosit corect. Observaţi cum piatra loveşte apa, creând văluri mici pe suprafaţa ei şi priviţi la imaginile care încep să se formeze. Sunteţi bărbat sau femeie? Ce culoare are pielea voastră?
Purtaţi pantofi, sandale, sau umblaţi desculţi? Unde trăiţi? Ce an este? Cum aţi crescut? Care vă erau calităţile? Cine v-a învăţat şi pregătit? Pe cine aţi servit? În ce mod v-aţi pus în slujba altora? Pe cine aţi iubit? Care erau talentele voastre? Cum aţi îmbătrânit? Cum aţi fost onoraţi?
Cum aţi murit? Cine a fost la căpătâiul vostru, când aţi murit?

Acum încercaţi să retrăiţi ultimele cinci minute ale acelei vieţi care a fost a voastră – dar nu mai este – vorbiţi cu Sinele vostru anterior şi ajutaţi-l să moară în pace. Spuneţi-i: „E în regulă, dragostea mea. E bine. Totul este iertat. E timpul să mergi acasă. Respiră pentru ultima dată şi eliberează-ţi spiritul”.

Observaţi cum o expresie de pace şi seninătate se aşterne pe faţa acelui Sine care a fost cândva voi, pe măsură ce îşi eliberează sufletul.

Urmăriţi sfera luminoasă a sufletului vostru, în timp ce părăseşte corpul, se ridică în ceruri şi trece printr-un tunel întunecat, înapoi, în Lumina lumii Spiritului, a lui Dumnezeu, pentru a fi întâmpinat acasă, de părinţii voştri din Lumină.

Acum observaţi cum aceste imagini se fragmentează şi se dizolvă înapoi în nisipurile timpului, pe fundul iazului, până când suprafaţa este din nou cristalină. La final, încrucişaţi-vă mâinile pe piept şi respiraţi adânc de trei ori. Reveniţi în cameră şi reinstalaţi-vă pe deplin în corpul vostru.

Scuturaţi-vă cu putere mâinile şi frecţionaţi-le. Acum treceţi palmele peste faţă şi deschideţi ochii. Ridicaţi din nou braţele depărtate deasupra capului, apoi apropiaţi-le ca să închideţi spaţiul sacru şi să aduceţi a opta chakra la poziţia ei normală. Aduceţi mâinile înapoi, în postura de rugăciune.

Meditație preluată de la Alberto Villoldo

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Arderea karmei din 3 vieți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *