Antahkarana- simbol stravechi al vindecării

Dacă lucrăm cu simbolul Antahkarana în toate ocaziile și activitățile vom încuraja creșterea și dezvoltarea noastră spirituală.

Antahkarana este parte a anatomiei spirituale. Este conexiunea între creierul fizic şi Sinele Superior. Această conexiune este cea care trebuie să fie vindecată şi dezvoltată dacă vrem să creştem spiritual. Simbolul Antahkarana reprezintă această conexiune şi o activează.

Acest simbol este multi-dimensional. Pare a fi bidimensional, fiind format din trei șeptari pe o suprafață plană. Cei trei 7 reprezintă cele șapte chakre, cele șapte culori și cele șapte tonurile muzicale. Din alt punct de vedere acest simbol apare ca un cub tridimensional. Energia se mută de la două la trei dimensiuni, care pot fi văzute și continuă până în dimensiuni nevăzute până la cea mai înaltă dimensiune – dimensiunea Sinelui Superior. Conectează corpul fizic cu sinele superior, unind cele două aure ale sinelui făcându-le să comunice şi poate că de aceea simbolul este atât de eficient, ca meditaţie sacră şi că instrument de vindecare.

Este un simbol puternic de vindecare, utilizat pe scară largă de către vindecătorii REIKI din întreaga lume, pentru a spori energia chi.

Pur și simplu lipirea sau plasarea Antahkarana în orice cameră este suficient pentru a crea o atmosferă liberă și sănătoasă.

Este un simbol puternic și pur și simplu prin faptul că va crea un efect pozitiv asupra chakrelor și aurei dvs.

Atunci când faceţi munca de vindecare, se concentrează și adâncește acțiunile energiilor de vindecare implicate. Atunci când meditând cu simbolul pe propria persoană sau în apropiere, se creează în mod automat ceea ce Taoistii numesc marea orbita microcosmică care conduce energii spirituale până la nivelul coloanei vertebrale, peste chakra coroanei, apoi în jos prin partea din față a corpului la chakra rădăcină și înapoi pe spate din nou continuând cursa prin faţa-spatele corpului…. Această acțiune echilibrează chakrele. Acest flux de energie are un efect de împământare şi de curăţare a organismului; şi, deoarece activează chakrele, se vindecă organele asociate cu fiecare din chakre.

Antahkarana este un simbol special care are propria sa conștiință. NU are nevoie de o iniţiere pentru a funcționa. Imaginea simbolurile tipărite creează efectul. Acesta lucrează în mod direct cu aura și chakrele și efectele sale de vindecare variază în funcție de ceea ce aveți nevoie, la momentul utilizării. Din moment ce este dirijat de Sinele Superior, are întotdeauna un efect benefic și nu poate fi utilizat în mod abuziv sau utilizat pentru a provoca daune.

Simbolurile pot fi plasate sub masa de masaj, sau sub partea de jos a unui scaun sau aţi putea sta pe ele. Simbolurile Antahkarana pot fi, de asemenea plasate pe podea, sub masă Reiki sau chiar însăilat în partea de jos a mesei de tratament cu imaginea în sus. Pur şi simplu plasarea simbolului, în orice cameră sau spaţiu, este, de obicei suficient, pentru a genera un mediu sănătos. Simbolul nu poate provoca daune, deoarece lucrează direct prin sinele superior.

Simbolurile Antahkarana pot fi, de asemenea, plasate pe perete sau pot fi puse pe corpul dumneavoastră pe zona care are nevoie de vindecare.

Când faceţi tratamente Reiki le puteţi plasa pe corpul clienților, pe zonele care au nevoie de vindecare. Atunci când este utilizat în acest fel, puteți plasa apoi mâinile pe partea de sus a simbolului și daţi Reiki, prin symbol, în client. Acest lucru va face tratamentele mai eficiente, iar persoana se va vindeca mai repede. O pânză imprimată de simbolul Antahkarana este de ajutor în procesul de vindecare, pusă pe client în timpul tratamentului.

Pus pe coloana vertebrală în caz de dureri sau imobilizare.

Simbolul multiplu este pentru eliberarea de energie blocată.Dacă simțiţi un blocaj, puneți simbolul multiplu peste blocaj cu imaginea în jos și puneți mâinile pe partea de sus a simbolului.Veți vedea că blocajul este eliminat.

Știința Radionică indică faptul că liniile trasate pe hârtie creează un efect psihic asupra spațiului înconjurător și va influența aura umană și chakrele în diferite moduri, în funcție de modelul creat.Aceasta validează practica de meditatie care face uz de imagini vizuale pentru a purifica și evolua conștiința.

Antahkarana este o vindecare și meditație simbol străvechi, care a fost folosit în Tibet și China de mii de ani. Astăzi, este un simbol cunoscut, atât de puternic încât se poate lucra independent de energia din afară.

Se spune că pentru vindecare, tibetanii au amenajat camera luminată cu ajutorul lumânărilor, în care au plasat un bol oval, mare, umplut cu câţiva centimetri de apă, reprezentând apele vieţii iar în centrul apei au plasat simbolul Antahkarana, de obicei realizat din argint. Un perete este din aramă lustruită care va crea o oglindă de vindecare; un alt perete este decorat cu picturi reprezentând alte simboluri de vindecare.

Vindecătorul meditează cu acest simbol folosind concentrarea, ca să se unească energiile din simbol cu cele ale persoanei care solicită vindecare.

Simbolul Antahkarana creează o energie care are efect direct asupra aurei umane, ajungând direct în chakre.

Simbolul Anthakarana va neutraliza, de asemenea, energia negativă care a fost colectată în obiecte, cum ar fi bijuterii sau cristale, pur și simplu prin plasarea obiectului între două simboluri. În plus, Anthakarana va îmbunătăți toate lucrările de vindecare din orice sistem folosit.

Simboluri plasate sub saltele au un efect foarte pozitiv asupra somnului.

Elimină efecte negative din medicamente atunci când sunt plasate sub medicamente sau în caseta de prim ajutor.

Apa poate fi purificată în nouă minute, prin plasarea sa pe simbolul Antahkarana, apoi beţi. Deasemenea alimentele.

Orice fel de contaminare radioactivă este eliminată. Şi, după cum corpul uman este compus în principal din apă, simbolurile lucrează în acelaşi mod pe corp.

Pus lângă aparate electronice pentru a reduce efectul radiaţiilor.

În cazul în care energia trebuie să fie concentrată pe un loc mic, utilizaţi una dintre colţurile simbolului şi apăsaţi-l pe zonă, trei minute.

Antahkarana pus pe ușa casei acţionează ca un economizor de energie, elimină şi alungă energia negativă. Agăţaţi-l pe interiorul ușii de casa dvs, folosind o aţă de culoare roşie.

Puteți folosi simbolul Antahkarana pentru energie protejată, de asemenea locul de muncă, la clasa de studiu, etc.

Puneţi o Antahkarana Reiki tipărită în portofel, în acest fel finanțe și economile sunt întotdeauna la un nivel de energie bună (pentru a ajuta să se ruleze mai rapid și sume mai mari).

Dacă doriți, puteți pune, de asemenea, o Antahkarana în geantă, rucsac, servietă, în autovehicol, pe bicicletă. Totul pentru protecţie.

La birou, unde vă petreceţi multe ore de lucru în timpul zilei, de asemenea, puteţi pune o Antahkarana încadrată pe un perete. Alături de protecția Reiki imprimă în fiecare dimineață energia Antahkarana, dă putere locului și tot ceea ce se va întâmpla acolo.

Păstrați simbolul pe sau sub biroul de lucru pentru a îndepărta negativitatea și atacurile psihice de la colegi.

Puteți, de asemenea, pune simbolul cu o bandă chirurgicală pe o chakra sau pe o suprafață care este slabă sau care are nevoie de vindecare și se va consolida imediat zona.

Orice obiect sau ceva plasat între 2 simboluri Antahkarana, Smboluri Antahkarana masculin și feminin neutralizeaza orice fel de energie negative, chiar și pe cea preluată.

Puteţi explora cu îndrăzneală. Antahkarana este un simbol care dă liber la toate. Puteţi beneficia foarte mult de utilizarea sa în călătoria către lumină.

Simbolul este ideal pentru meditaţie.

Meditația cu simbolul Antahkarana oferă claritate interioară, îmbunătățește imunitatea şi stabileşte o conexiune puternică cu tărâmurile spirituale.

Puteți medita direct pe Antahkarana de uitându-vă constant la simbol cu ochii relaxaţi, în ușor strabism, îndepartaţi orice gânduri care ar putea apărea.Cu practica, în continuarea meditaţiei, imaginea poate începe să transforme, să se schimbe sau să se estompeze sau poate dispărea complet.Acest lucru este bun, deoarece aceasta indică faptul că ați ajuns la un nivel mai profund de meditație și primiţi un beneficiu mai mare.Nu permiteţi ca acest lucru să vă deranjeze.Continuaţi! Puteți începe chiar să vedeţi imagini în fața simbolului, care sunt foarte placute și relaxante.

Meditația cu simbolul Antahkarana va fi benefică în timpul perioadelor de stres. Acordând 10 – 30 de minute în fiecare zi pentru meditație pe Antahkarana, vi se va dezvolta, împreună cu claritate mentală și un sentiment de pace și securitate care vă va însoţi pe tot parcursul zilei. În cazul în care simţiţi o senzaţie de zbor, în timpul meditaţiei, care vă deranjează, deschideţi instantaneu ochii şi întoarceţi-i către pământ.

Antahkarana nu ar trebui să fie văzută că o modalitate de relaxare, ar trebui să fie utilizată pentru a îmbunătăţi sănătatea şi puterea corpului.

Antahkarana ajută mintea să meargă în subconştient, şi, prin urmare, îmbunătăţeşte mult rezultatele în meditaţii, afirmaţii şi vizualizări.

Dacă suferiţi, asociaţi durerea la una dintre chakre, în funcţie de aspectul emoţional. Puneţi cu faţa în jos simbolul adecvat, pe chakra.
Utilizaţi diferite dimensiuni pentru a se concentra energiile. Mărimea contează. De exemplu: Când sunteţi foarte trişti, puneţi simbolurile aşezate ca o Cruce Cosmică pe chakra inimii, cu faţa în jos, astfel se eliberează toată durerea. Credeţi sau nu, câteva minute mai târziu, durerea dispare şi vă face să vă simţiţi mult mai bine.

Altă meditaţie cu simbolul Antahkarana.

Se alege cel mai bun timp și loc pentru meditație pentru a evita orice perturbare.

Adoptaţi o poziție confortabilă.

Antahkara se plasează în fața dvs.

Dacă vreţi, puteţi folosi lumina unei lumânări.

Puteți utiliza, de asemenea tămâie sau muzică instrumentală încet.

Închideţi ochii și concentraţi-vă pe respiraţie.

La momentul dat inspiraţi adânc umplându-vă plexul solar de aer, apoi stomacul simţiţi că se umflă și în cele din urmă fiecare dintre organe.

Apoi expirați încet, eliberând aerul.

Timp de câteva minute, încercați să vă relaxați tot corpul și repetaşi inhalarea şi expirarea aerului, tot trupul va fi curățat cu aer proaspăt.

Rămâneţi axaţi pe respirați până când sunteţi complet relaxaţi.

Deschideţi încet ochii și priviţi la simbolul Antahkarana.

Ține-ți ochii pe centrul simbolului atâta timp cât puteți.

Dar nu faceţi eforturi mari, fiţi relaxaţi.

Apoi începeţi să primiți simbolul Antahkarana în interiorul dvs și fixați-l în minte. Antahkarana începe munca ducându-vă către Sinele Superior.

Continuaţi să vă concentraţi pe simbol pentru aproximativ 10 minute.

Când simțiți că a venit timpul să încheiaţi, închideți ochii și respiraţi adânc pentru 2 sau 3 minute.

Apoi deschideți încet ochii încheind astfel meditația.

Există câteva variante ale simbolului.Simbolul feminin creează vindecare într-un mod delicat de vindecare de tip feminin, energiile la bărbați și femei.Simbolul masculin va vindeca energia masculină din bărbați și femei.Utilizați intuiţia în a decide pe care să o utilizaţi.

 

Antahkarana Feminină – Cea cu simbolul mare, este folosită pentru a armoniza şi a echilibra energia deja existentă într-o încăpere, pentru relaxare, ea calmează şi linişteşte vibraţiile energiei Antahkarana Masculină. Este bună contra insomniilor şi se poate pune sub salteaua de dormit, timp de 7 zile.

Antahkarana mare – energie yin –creează receptivitate la vindecare, lucrează la nivel emoţional, vindecare, echilibrare de frică, anxietate, emoţii dure ca furie, răzbunare, ură. Regenerează creativitatea, generează inspiraţie, imaginaţie şi activează visele. Timp de folosire: 5-10 minute.

Antahkarana Masculină – Cea cu simbolul mic, este folosită pentru încărcarea puternică cu energie a camerelor şi bineînţeles a persoanelor cu lipsă acută de energie. Se foloseşte o săptămână după care se trece la folosirea simbolului Antahkarana Feminină. Se foloseşte în cazuri de tristeţe, apatie. Nu se foloseşte în cazul persoanelor care sunt prea încărcate cu energie.

Antahkarana mică – energie yang +, centrează chakrele, concentrează energia. Aduce vitalitate, împământare. Face legătura dintre noi şi faptele practice. Se poate dormi pe ea. Poate fi folosită în situaţii de boală, oboseală, lipsă de energie. Se poate pune sub pernă. Timp de folosire: nelimitat.

Antahkarana Multiplă – Cea cu simbolul multiplicat, se foloseşte precum un burete sau o sugativă împotriva energiei cu vibraţii joase. La nivel fizic aceasta poate fii reprezentată în corpul unei persoane sub forma unor tumori, noduli, locuri cu infecţie, etc. La nivel subtil se foloseşte în camere unde persistă o încărcătură de energie malefică, în locuri unde au avut loc crime, în locuri unde au avut loc sinucideri, în locuri blestemate sau bântuite de fantome.

Se foloseşte cu mare atenţie iar obligatoriu după ea se va folosi pentru o perioada cel puţin egală de timp, Antahkarana Masculină, în cazul unei camere pentru reîmprospătarea locului respectiv, iar în cazul unei persoane sub salteaua patului unde doarme.

Antahkarana Multiplă –ridică vibraţia în meditaţie. Pe nivel fizic înlătura blocajele. Foarte bună pentru durerile de cap şi orice blocaje, congestii, dureri fizice, umflături, alergie şi zone dureroase.

Antahkarana Crucea Cosmică – Cea cu simbol în forma unui plus perfect, curaţă şi echilibrează chakrele. Se întrebuinţează foarte bine în meditaţie, plasată în faţa persoanei care meditează, cu concentrare pe punctul de mijloc.

Crucea Cosmică este formată din șapte simboluri pe fiecare braţ.Aceasta reprezintă cele șapte chakre majore.Acest simbol va purifica energia şi poate fi folosit pentru a deschide inima

Antahkarana Crucea cosmică- are puterea de a menţine vie energia unui spaţiu. Lucrează pe chakra inimii şi ajută vindecarea iubirii de sine, a iertării, a sentimentelor romantice, a dezamăgirilor (căderilor din dragoste). Ajută în mod special în cazul sentimentelor puternice de părere de rău, durere şi supărare a sufletului. Este foarte bună în cazuri de lipsă de oxigen sau infarct. Timp de folosire: nelimitat +chakra inimii. Dacă aveți o durere insuportabilă, plasarea unui simbol cruce Cosmică elimină durerea.

Pătratul, Simbolul multiplu din șaisprezece simboluri „va rupeˮ energia blocată și congestionată, va pune în mișcare energia blocată.Acest simbol poate risipi, de asemenea, energia dvs, de aceea este recomandat să urmați utilizarea acestuia cu un singur simbol masculin pentru a crea centrare și împământare.

Trebuie spus că acestea se anulează reciproc, deci dacă vreţi să activaţi una din ele, aceasta trebuie separată de locul unde sunt celelalte, pentru a o putea folosi. Ţinute împreună, într-un sertar sau mapă ele nu au efect. În întrebuinţarea lor intenţia contează.

Uniune Spirituală

 

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *