Anihilarea jurămintelor prin intermediul lumânărilor.

 

9 lumânări așezate în cruce. Aprindeți-le de la interior spre exterior cu intenția ca lumina lor să anuleze toate jurămintele, contractele pe care le-ați făcut sau semnat vreodată. În timp ce aprindeți lumânările rostiți:

Hotărăsc acum și anulez toate promisiunile și jurămintele pe care le-am făcut, toate contractele pe care le-am semnat, în orice corp am fost sau în orice familie genetică, în orice spațiu, timp sau dimensiune. Declar acum aceste jurăminte și contracte nule în această încarnare și în toate încarnări din spațiu și timp, toate realitățile paralele, universuri paralele, realități alternative, universuri alternative, din toate sistemele planetare, din toate sistemele sursă, din toate dimensiunile și vid.

Spirit Suprem, Dumnezeu primordiar, te rog să eliberezi toate structurile, dispozitivele, entitățile, orientările sau efecte asociate cu aceste jurăminte și contracte. ACUM! Mulțumesc!

(Puteți numi tipul de jurământ: sărăcie, boală, apartenență, colegialitate, fraternitate, virginitate, iubire, supunere, obidiență, căsătorie, celibat, ascultare, tăcere, preoție, călugărie.)

Lăsați lumânarie să ardă complet.

În același mod puteți anula energiile din câmpurile dvs. Cu mâna luați din câmpuri energiile negative, furia, durerile, paraziți, infecțiile, neiertările, blocajele, ura, tristețea, intoleranța….. și aruncați-le în lumina flăcărilor.

Dacă practicați Reiki și Karuna, după ce aprindeți lumânările puteți activa asupra lor simboluri inclusiv Șarpele de foc și Dragonul de foc.

Să vă fie de folos!

 

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

2 comentarii la „Anihilarea jurămintelor prin intermediul lumânărilor.

  1. Cand s-a anihilat un program veti simti schimbari pozitive in acel sector. Uneori este nevoie de mai multe repetari ale acestei tehnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *