ALTE MODURI DE A FOLOSI HSZSN- Simbolul de vindecare la distanţă

Simbolul de vindecare la distanţă.

Deşi, mulţi practicanți întâmpină greutăți în memorarea acestui simbol, odată ce sunteţi acordati la simbol, funcţionează chiar dacă îl desenaţi incorect, atâta timp cât o faceţi cu intenţie bună. Intenţia dvs. face 99% din muncă.

Puteţi să-l vizualizaţi ca un întreg sau să îl desenați și să îi spuneţi numele de 3 ori. Acest lucru devine invocare și energie care curge.

Simbolul de vindecare la distanţă este facut din caractere kanji japoneze: cuvinte din limba japoneză. El este desenat în moduri diferite deoarece la început, doamna Takata le cerea elevilor săi să memoreze simbolul şi apoi să ardă hârtia şi astfel, poate de-a lungul timpului, ei au desenat simbolurile din „memorieˮ în mod schimbat.

Puteţi vizualiza un pod curcubeu sau de aur pentru a conecta energia Reiki la persoana care nu este prezentă fizic sau la situaţii ori un loc anume.

Există foarte multe moduri de a trimite Reiki, folosind simbolul vindecarea la distanţă, HSZSN.

Puteţi folosi simbolul pentru a vindeca fiecare an de viaţă.

HSZSN poate fi folosit pentru a trimite Reiki în trecut, prezent, sau viitor. Simbolul de vindecare la distanţă poate fi folosit pentru a trimite Reiki oriunde în lume!

Când se trimite Reiki în trecut, nu schimbăm trecutul, dar se vindecă prejudiciul, emoţiile, sau durerea, care rămân până în prezent și cauzează blocaje sau dezechilibru. Trimitem Reiki astfel încât să putem elibera durerea şi pentru a trece mai departe în viaţă. Reiki oferă mai multe opţiuni şi acţiuni noi.

Dacă doriţi să vindecaţi o situaţie din trecut, puteţi vizualiza o imagine care reprezintă acel moment din viaţa dvs (persoane, situaţii), desenaţi HSZSN peste el, şi daţi Reiki. Sau, ţineţi imaginativ între mâini imaginea şi trimiteţi Reiki în acest fel. Puteţi scrie, de asemenea, numele persoanei, sau descrieţi situaţia, pe o bucată de hârtie, desenaţi HSZSN pe hârtie şi trimiteţi Reiki ţinând hârtia între palme. Acest lucru poate fi efectuat zi de zi.

Acest lucru se poate face, de asemenea, cu golurile. Din moment ce un gol este de obicei ceva în viitor, aveţi posibilitatea să utilizaţi simbolul de vindecare la distanţă pentru a vă ajuta să vă atingeţi obiectivul. Dacă trimiteţi Reiki către obiectivul dvs., veţi putea „fi în locul potrivit la momentul potrivitˮ, pot veni către dvs cu uşurinţă informaţii, pot să apară oamenii potriviţi care vă pot ajuta, sau atingerea obiectivului se va face mult mai uşor decât aţi crezut.

Pentru a trimite Reiki către obiectivul dvs., puteți să utilizaţi o carte considerând-o obiectivul dvs. sau scrieţi o descriere a acestuia pe o hârtie. Desenaţi simbolul de vindecare la distanţă peste ea, şi, la fel ca mai sus, trimiteţi fascicul Reiki sau ţineţi-o între palme, apoi permiteţi fluxului Reiki să curgă.

Pentru persoanele care încearcă să elimine obiceiuri nesănătoase, acest mod de lucru poate ajuta să diminueze pofta. Folosind Reiki, timp de cel puţin 21 de zile, acţiunea rupe lanţul şi nu doar că vă ajută să depăşiţi pofta ci și să dezvoltați un nou obicei sănătos.

În cazul în care, după o periodă de practică/lucru, observaţi că atingerea obiectivul dvs. pare să fie blocată, acest fapt poate însemna că există mai multe „straturi” care trebuie vindecate sau eliminate înainte ca obiectivul dvs. să poată fi atins. Sau, poate însemna că obiectivul dvs. ar putea să nu fie în interesul dumneavoastră suprem și nu e sub Voia Divină. Uneori, lucrurile se rezolvă mai bine decât am cerut, astfel nu ne putem limita la un singur rezultat.

Atunci când se lucrează cu goluri, când solicit un rezultat, de obicei, eu spun, „aceasta, sau ceva mai bunˮ şi apoi las rezolvarea prin înţelepciunea, Iubirea şi Voia Divină, la timpul optim.

Dacă credeţi că vă sunt blocate golurile/obiectivele/proiectele, aţi putea să desenaţi sau să vizualizaţi, simbolul de vindecare la distanţă peste dvs., şi să spuneţi: „Îmi dau Reiki, trimit acum Reiki părţii din mine care trebuie să se vindece, trimit acum Reiki pentru mine (nume)_________ˮ, fiţi deschişi şi ascultaţi răspunsurile.

Reiki poate fi trimis către evenimente viitoare. Amintiţi-vă că Reiki nu va lucra pentru a controla oamenii sau situaţii: lucrează pentru a aduce cele mai bune rezultate pentru toate părţile implicate.

Aveţi posibilitatea să trimiteţi Reiki înainte de a merge la un control medical, la dentist, intervenţii chirurgicale, interviuri, discuţii importante, la clienţi în drumul lor spre dvs, înainte de a face o prezentare, elevilor din clasa dvs, pentru vreme, ateliere de lucru, călătorie, teste, etc … lista este nesfârşită.

Unii oameni spun că trimiterea Reiki este ca un apel în aşteptare: energia este acolo în aşteptare pentru dvs.

Pentru o călătorie: Când vă aşezaţi în avion, înainte de decolare, vizualizaţi simbolul de vindecare la distanţă în partea din faţă a avionului pe pistă. Ea devine o punte de aur. Reiki curge din simbol în faţă şi în conformitate cu planul, director de zbor. Apoi vizualizaţi simbolul puterii CKR în botul avionului, şi imaginaţi-vă o parte din această spirală coborând peste avion, inclusiv aripile şi coada, încadrând avionul întreg, creându-se un cocon de siguranţă. Acest lucru poate fi făcut şi pentru călătoria cu maşina. Se poate trimite, de asemenea, Reiki către întreaga „călătorieˮ, să aveţi locul cel mai bun, bagajul dvs să fie transferat/transportat în mod corect, să ajungă cu ușurință la dvs, etc.

Se poate trimite Reiki către atelierul de lucru, către toţi oamenii care vin, locul în care este clasa, etc. Ținând mental, clasa între palme, se trimite Reiki.

Se poate face acest lucru, pentru orice prezentare pe care o faceţi.

Când participați la un curs, puteți trimite Reiki către profesor sau conferenţiar. Vizualizaţi simbolul de vindecare la distanţă, şi fascicul de Reiki în faţa persoanei, cu intenția de a înțelege ceea ce se predă sau ca mulţumire pentru înţelepciunea transmisă de profesor.

Când se trimite Reiki pentru operaţie (pentru dvs sau pentru altcineva) vizualizaţi sala de operaţie şi umpleţi-o cu Reiki (ca o ceaţă albă). Vizualizaţi mâinile chirurgului înconjurate de Lumina și energia Reiki, cu intenția ca chirurgul să acționeze cu maxim profesionalism. Vizualizaţi anestezişti, asistente medicale, şi oricare altă persoană care este în cameră/sală, înconjurate de Reiki. Adesea îngerii sunt prezenți în jurul persoanei sau îi puteți invoca să vină în ajutorul cadrelor medicale sau pacientului.

Puteţi scrie, în general evenimentul sau scrieți și data, ora, şi trimiteţi Reiki în modul descris. Sau, puteţi vizualiza situaţia, şi vedeţi-o înconjurată într-un cocon de energie Reiki.

Nu există modalităţi corecte sau greşite pentru a trimite Reiki. Fiţi creativi!

Puteți trimte Reiki fără permisiune către orice ține de viața dvs.

De asemenea, puteți trimte Reiki, persoanelor care sunt în comă, aflate într-o situație dificilă, cu un algoritm: „Trimit energia Reiki, cu Voia Lui Dumnezeu, spre binele lui/ei suprem, iar dacă nu o primește să se ducă unde este mai multă nevoie de ea”.

Puteți cere mental permisiunea unei persoane și puteți simți o senzaţie de cald, care înseamnă accept. Uneori, se poate ca persoana să intre în conştiinţa terapeutului, aceasta este convingerea că îşi dă acceptul şi se trimite Reiki.

Se poate trimite, de asemenea, Reiki când sunt transmise avertizări de vreme rea, de catastrofe, când trece o ambulanţă, sau este un accident pe drum.

Se poate trimite Reiki către Mama Pământ pentru a-i mulţumi şi de a o ajuta să se vindece.

Se trimite, de asemenea Reiki dr. Usui, dr. Hayashi, şi d-na Takata ca mulţumire pentru aducerea Reiki la noi.

Nu se poate schimba comportamentul oamenilor, cu Reiki, dacă aceștia nu vor cu adevărat.

 Reiki este trimis pentru cel mai bun rezultat posibil. Deci, ceea ce se intamplă nu depinde de noi. Înţelepciunea Reiki ştie ce este cel mai bine pentru o persoană şi acţionează în consecinţă.

Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *