Altă Rugăciune de iertare

 

Se știe că neiertarea crează dezechilibre emoționale și energetice care produc probleme de sănătate: atacuri de panică, insomnii, boli ale ficatului și ale inimii, etc. Neiertarea poate afecta o persoană aflată aproape, la mii de km sau în alt plan (decedată).

Stringurile create pot fi „tăiate” prin iertare.

Rezolvând problemele de neiertare vă eliberați de emoțiile negative, vă vindecați, relațiile se pot (re)clădi pe o bază mai bună.

Următoarea rugăciune dă rezultate bune.

Puteți începe cu relațiile de antipatie, cu relațiile mai puțin conflictuale.

Spuneți rugăciunea cu sinceritate, cu dorința puternică de a ierta și de a fi iertați.

Când veți simți un sentiment de pace, de compasiune, de iubire, de eliberare sau/și veți simți căldură în suflet, acestea sunt semne că rugăciunea și-a făcut efectul și nu trebuie să o mai repetați. Puteți continua rugăciunea pentru o altă persoană.

Rugăciune de iertare:

În Numele Tatălui, al Fiului, al Sfântului Duh, Amin. Pe Tine Sfântă Treime te rog ajută-mă pe mine (numele dvs) în această rugăciune de iertare pentru… (numele persoanei).

Eu, (numele dvs), te iert pe tine…(numele persoanei) pentru tot răul, pentru toată suferința, pentru toată durerea și pentru toate rănile pe care mi le-ai făcut mie, moşilor şi strămoşilor mei, acum sau altădată, în orice timp, în orice spațiu, în orice dimensiune, tu, moşii şi strămoşii tăi.

Te rog pe tine…(numele persoanei) să mă ierţi pe mine (numele dvs) pentru tot răul, pentru toată suferința, pentru toată durerea și pentru toate rănile pe care ţi le-am pricinuit ţie, moşilor şi strămoşilor tăi, eu, moşii şi strămoşii mei.

Sufletul meu de acum (numele dvs), roagă sufletul tău de acum, al lui … (numele persoanei), să-l elibereze de orice legătură karmică aşa încât fiecare să-şi îndeplinească destinul propriu hărăzit de Dumnezeu.

Sfânta Treime, te rog iartă-ne pe amândoi pentru tot răul pe care ni l-am făcut unul altuia acum sau altădată. Iartă pe … (numele persoanei) pentru răul pe care mi l-a făcut mie, (numele dvs), şi iartă-mă şi pe mine (numele dvs)  pentru răul pe care i l-am făcut lui … (numele persoanei).

Îți mulțumesc… (numele persoanei) pentru toate experiențele trăite împreună, te iert, îmi cer iertare, te îmbrățișez cu iubire și te eliberez!

Te rog Preasfântă Treime să ne ajuți să ne putem ierta. Amin.”

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *