Algoritm, rugăciune pentru anihilarea jurămintelor și blestemelor

Aprindeți 9 lumânări din ceară cu intenția de a anihila, dezlega orice programe /informații ale jurămintelor și blestemelor și cu intenția ca orice entitate negativă sau malefică să fie trimisă acolo unde hotărăște Dumnezeu Tatăl, Făcător a tot și a toate.

Rog toate Entități benefice din Împărăția Tatălui Ceresc, care vor, pot și trebuie, să mă ajute și să ducă rugămintea mea la Dumnezeu Tatăl, Creator a tot ceea ce este.

Tată Ceresc, Doamne Creator a tot ceea ce este, te rog, cu Voia Ta, cu Puterea, Înțelepciunea și cu Iubirea Ta, spre binele meu (nume) suprem pe toate planurile, anihilează orice jurământ de castitate, tăcere, sărăcie, obediență, apartenență, loialitate, exclusivitate, sărăcie, fraternitate, camaraderie, de slujire, căsătorie, de iubire, de răzbunare,  de supunere pe care le-am făcut vreodată în viața asta sau în altele.

Anihilează Doamne orice jurământ sau blestem am făcut, gândit sau spus, pe organele mele, pe orice componentă a corpului meu fizic sau a celui spiritual, orice jurământ sau blestem am făcut pe suflet, viață, soartă, destin, sânge, minte, familie, neam, copii, ochi, inimă, fiere, mâini, picioare, spor, bani, drumuri, cunoaștere, iubire, relații, casă, mașină, avere, bogăție, mâncare, apă, câștiguri, muncă, succes, îngeri, chakre, energie, forță, putere, sănătate, sexualitate, potență, frumusețe, daruri, haruri, potențiale, prieteni, drumul vieții, pe dezvoltare spirituală și personală….

Cu Voia Ta, în numele și cu puterea Sfintei Treimi se anihilează orice jurământ fals pe care l-am făcut vreodată, orice jurământ făcut din frică sau obligație, orice jurăminte făcute din neștiință sau din false credințe pe care le-am făcut vreodată. În numele și cu puterea Sfintei Treimi se anihilează orice contract pe care l-am semnat vreodată și care acum mă împiedică să fiu fericit/ă și să îmi îndeplinesc misiunea spirituală în această viață.

Acum, Tată Ceresc, Doamne Creator a tot ceea ce este, Te rog dăruieşte-mi mila Ta, rupe-mi legătura jurământului şi a blestemului cu care m-am legat acum sau în orice viață sau dimensiune, şi orice am vorbit din neştiinţă, sau neluare-aminte, sau de am lucrat ceva din slăbiciune de suflet, Cel ce ştii slăbiciunea omenească, ca un iubitor de oameni, toate păcatele cele de voie şi cele fără de voie, iartă-mi-le, Tu, Cel ce dezlegi pe cei legaţi, Cel ce ridici pe cei surpaţi, nădejdea celor deznădăjduiţi, odihna celor osteniţi; dezleagă-mă şi pe mine (Nume) de legătura păcatelor, jurămintelor, blestemelor mele făcute acum sau altă dată și orice jurăminte sau blesteme făcute de alții pe mine.

Te rog iartă-mă pe mine (nume) pentru orice greșeală am făcut față de Creația Ta, iartă-mi nelegiuirile, greşelile cele de voie şi fără de voie, cele cu ştiinţă şi cu neştiinţă, cele cu călcare de poruncă şi cu neascultare, cu gândul, fapta, vorba sau cu nonacțiunea.

Prin orice metodă, fizică sau simbolică, m-am legat prin jurământ, anihilează Doamne prin Puterea Ta cea atotstăpânitoare acest jurământ.

Tu, Dumnezeu Tată Ceresc, liberează-mă cu bunătatea Ta, de legătura ce este pusă asupra mea prin blesteme sau autobemesteme și jurăminte, şi dăruieşte-mi fără de păcat, în tot timpul şi locul, să mă apropii cu îndrăznire de slava Ta, şi cu cuget curat să cer ajutorul și îndurarea Ta cea mare.

Că milostiv şi iubitor de oameni Dumnezeu eşti, şi Ţie slavă înălţăm, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Și așa cum se topește ceara de la lumânări, așa se anihilează programele mele negative pt ca eu (numele) să-mi pot îndeplini menirea hotărâtă de Tatăl dinainte de Facerea Lumii. Amin.

Toate cu Voia Ta Doamne spre binele meu (nume) suprem pe toate planurile vieții mele.

Mulțumesc că mi-ai ascultat și împlinit rugămintea!

Amin.

 

 

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

4 comentarii la „Algoritm, rugăciune pentru anihilarea jurămintelor și blestemelor

  1. Draga mea, iti multumesc pentru ca existi si pentru ca inca nu am intalnit un blog ca al tau!
    Multumesc cu recunostinta pentru munca depusa!
    Te-am”pierdut” pentru o perioada, dar acum sunt fericita pentru ca te-am regasit.
    Multumesc om minunat care esti, sa fii binecuvantata cu toate bucuriile vietii de la Dumnezeu!
    Te imbratisez cu drag!

  2. 🌕 Mulțumesc cu recunoștință este pansamentul perfect de care aveam foarte mare necesitate ☀️ Zile pline de Binecuvântări și de Voia Lui Dumnezeu☀️ Amin 🌕

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *