Algoritm de curățare

EU (prenumele) cer Sursei atotcreatoare și Spiritului ei să-mi curețe inconștientul conștientul  subconștientul, să-l purifice și să-l îndrepte numai spre gânduri, decizii și acțiuni benefice mie și celor aflați în sfera mea de influență.

Rog să-mi fie aduse din subconștient în conștient tot ceea ce pot rezolva prin puterile mele, în așa fel încât subconștientul, conștientul și supraconștientul să fie armonizate deplin, chiar și când dorm, mă relaxez sau muncesc. Mulțumesc!

Cer să mi se arate clar și pe înțelesul meu următorul pas pentru mine din planul Conștiinței infinite.

Rog ca Spiritul întregii creații să facă mereu conexiunile dintre mine sufletele și oamenii cu care realizez acest plan. Mulțumesc!

 Aleg ca Sinele meu superior să aducă în viața mea prezentă, activate și permanent active, toate drepturile divine, talentele, informațiile necesare, capacitățile telepatice și de clarviziune, de autocontrol al propriilor emoții, gânduri, cuvinte, decizii și acțiuni, pentru funcționarea la capacitate maximă a întregului meu creier, atât a corpului meu fizic cât și al corpurilor mele astrale.

Cer și obțin, puterea și știința de a vindeca suferințele fizice, emoționale, sufletești sau spirituale, cât și capacitatea de decizie și acțiune (voința și înfăptuirea) pentru vindecare completă a mea și a celor care îmi solicită ajutorul. Mulțumesc!

Cer și obțin orice informație, ajutor, energie, benefice, venite de la Sursă, Conștiința și Spiritul întregii creații,  stocarea lor în conștientul, subconștientul și supraconștientul meu, atât în alpha cât și în beta și să se materializeze în tot ce gândesc, decid și fac. Mulțumesc!

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Algoritm de curățare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *