Afirmaţii şi vizualizări pentru eliberare de trecut, de resentimente şi de dorinţa de răzbunare

Afirmaţie pentru eliberare de trecut:

Scrieţi pe o foaie de hârtie toate emoţiile din trecut de care vreţi să vă eliberaţi (regret că…, durerea sufletească din cauza situaţiei/persoanei…, tristeţe, teama că…., vinovăţie pentru…., mânie pe…, autojudecare pentru…, ura, etc.).

Apoi intenţionaţi să vă eliberaţi de aceste emoţii toxice.

„Mă eliberez acum de toate amintirile dureroase, de resentimente, de supărare şi tristeţe, de regrete şi autocondamnări, de jurăminte de orice fel, de nemulţumire, de neiubire şi neiertare, de toate credinţele false care mă blochează, de toate iluziile şi aşteptările!”

Aţi putea completa cu ce credeţi că mai trebuie eliberat din trecutul dvs.

Apoi ardeţi hârtia având convingerea că v-aţi eliberat. Rugaţi-L în acest timp pe Dumnezeu să vă umple locul eliberat de aceste emoţii legate de trecut cu pace, iubire şi lumină.

Afirmaţie pentru eliberare de resentimente şi de dorinţa de răzbunare

Închideţi ochii, relaxaţi-vă, inspiraţi adânc şi aduceţi pe ecranul mental persoana (vie sau moartă) faţă de care simţiţi cele mai profunde resentimente. Afirmaţi:

„M-ai supărat, m-ai rănit şi te-am urât pentru asta. Acum am înţeles că toţi putem greşi. Poate ceva din mine te-a determinat să acţionezi aşa, poate o numită neputinţă sau frustrare a ta te-a împins la acea acţiune. Te iert şi îmi cer iertare pentru orice crezi tu că ţi-am greşit.  Mă eliberez de resentimente şi te eliberez şi pe tine de mine. Mă eliberez de dorinţa de răzbunare. Îţi mulţumesc pentru lecţie. Te îmbrăţişez şi te las să pleci cu bine!”

Apoi, vizualizaţi acea persoană că vă cere iertare (aşa cum doriţi, de exemplu în genunchi sau cu capul plecat, plângând…). Spuneţi-i din nou că o iertaţi.

Vizualizaţi cum îmbrăţişaţi persoana şi apoi o vedeţi îndepărtându-se zâmbind. Faceţi acest exerciţiu cu fiecare persoană faţă de care simţiţi resentimente.

O dată pe lună puteţi folosi următoarea metodă:

Închideţi ochii, relaxaţi-vă, inspiraţi adânc şi aduceţi pe ecranul mental imaginea unei scene luminate pe care se află persoana (vie sau moartă) faţă de care simţiţi cele mai profunde resentimente. Dumneavoastră staţi în faţa acestei scene şi priviţi acea persoană, o vedeţi fericită şi zâmbind. Susţineţi imaginea aceasta câteva minute apoi lăsaţi-o să se dizolve. Apoi vizualizaţi-vă pe dvs. că urcaţi pe scenă şi staţi în lumina reflectoarelor şi imaginaţi-tivă cum vi se întâmplă toate lucrurile bune pe care le doriţi. Zâmbiţi şi simţi starea de fericire şi mulţumire care vă inundă. Simţiţi cum revărsaţi această fericire în afară asupra întregii lumi..

 După aceste eliberări puteţi cultiva iertarea faţă de dvs., faţă de părinţi, faţă de persoanele cu care aţi interacţionat…

Am postat anterior, câteva metode pentru a vă putea dezvolta capacitatea de a ierta.

Puteţi aprinde o candelă şi rugaţi Puterile Cereşti, Îngerii păzitori, etc., să vă ajute să iertaţi.

Nu uitaţi ce ne „spune” rugăciunea Tatăl nostru: …ne iartă nouă precum şi noi iertăm…

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *