Afirmații pentru Libertatea Cosmică: o rugăciune alchimică.

Eu sunt lumina vie de libertate cosmică!

Îmi concentrez atenția în mod activ spre lumina libertății cosmice în aici și acum! Libertatea cosmică este cea care eliberează lumi și sisteme stelare. Eu sunt conștient/ă, în mod proactiv. Aleg să îmi concentrez atenția în mod activ lumina libertății cosmice aici și acum! Templul corpului meu este cristalin. Celulele mele sunt sănătoase și clare, fluxul sanguin este mai pur, celulele roșii din sânge curg cu ușurință prin sânge, sunt sănătos/sănătoasă și rezistent/ă. (Toate acestea sunt importante pentru a concentra lumina libertății cosmice în aici și acum, nu pentru un viitor îndepărtat, care nu a fost auto-realizat. Este chiar acum.)

Eu consacru activitățile, vorbele și gândurile mele Lui Dumnezeu, zi cu zi. Dumnezeu este dirijorul și stăpânul meu. Îl pot întreba orice și meditând în tăcere, ascult răspunsul. El mă învață tot, astfel încât să pot folosi această îndrumare, în viața mea.

Dumnezeu îmi revelează misterele utilizării luminii divine (și prin meditație, prin invocare, prin munca mea, prin creativitatea mea, prin vorbele mele, prin schimbarea mea, Dumnezeu va continua să îmi arate, prin inima și prin mintea mea, cum pot folosi magic și mistic lumina divină).

Eu asimilez prin iubire, lumina stelară și lumina solară ca un supus al Duhului Sfânt, în numele întregii omeniri.

Eu primesc și accept o nouă învestitură de lumină sfântă în centrele mele sacre.

Eu sunt o oglindă pentru Dumnezeu, o prismă cosmică și emițător a tot ceea ce este pur și adevărat.

Aura mea este puternică, chakrele mele sunt aliniate, energia și lumina mea, interioare, sunt în cantități infinite și sunt supraalimentat/ă cu prezența Lui Dumnezeu.

Chakrele mele sunt vase ale conștiinței cosmice. Prin purificarea chakrelor mele, pot simți cum energia curge prin mine. Simt flacăra întreită arzând în interiorul pieptului meu, tot timpul, și astfel pot folosi cu dreptate biruitoare, puterea Duhului Sfânt și lumina divină în lumea mea.

Eu accept să primesc și să extind în mod activ, în lume, curenții divini a tot ceea ce este bun și frumos.

Eu inspir și expir fluxul de iubire pură.

Mă umplu cu iubire perfectă, care este cheia tuturor alchimiilor. Iubirea este cheia pentru alchimia perfectă, și dragostea perfectă este cheia pentru toate alchimiile.

Eu Sunt înțelegerea impulsul cosmic al frecvențelor solare, prin purificarea de sine, mă accelerează în cunoașterea divină. Prin vibrațiile, prin frecvențele pe care le am în esența și ființarea mea, pot folosi talentele și darurile mele.

Eu mă apropii de focurile alchimice ale Duhului Sfânt, ca ele să mă curețe și astfel să pot primi, curat/ă, darurile Duhului Sfânt de care am nevoie în calea mea spirituală.

Asimilez o nouă înțelegere a focului sacru și formulelor alchimice ale schimbării.

Sunt înarmat/ă cu o mare lumină și pregătit/ă să întâmpin schimbarile care au loc pe Pământ. Conștiința mă ține vigilent/ă, mă ține conștient/ă și îmi permite să utilizez lumina pe care o invoc, pentru ca în mijlocul schimbărilor și manipulărilor care se produc, ca purtător de lumină să pot face diferența. Sunt integrat/ă în sufletul meu, lumina care curge prin mine este mult mai puternică și pot face o schimbare în orice domeniu doresc și asupra căruia mă concentrez.

Eu îmi accept misiunea, servind, așa cum a făcut Iisus, în numele evoluțiilor acestei lumi.

Cu ajutorul lui Saint Germain, Eu Sunt un alchimist cosmic și Eu Sunt un arbitru al destinului meu divin. Eu sunt co-creator. Eu sunt integrat/ă în planul divin.Am un cuvânt de spus în destinul meu divin.

Accept spiritul de transmutare cosmică în această zi! Eu pot sprijini, înțelege, simți și utiliza. Eu sunt transformatoare.

Eu sunt lumina Orașul Sfânt în mine și primesc din nou Duhul Sfânt în această zi. Energia feninină se manifestă în mine, aici și acum! Împărăția lui Dumnezeu este în noi. Duhul Sfânt mă reînoiește, aici și acum!

Eu sunt lumina vie de libertate cosmică! Eu Sunt, prezența lui Dumnezeu în mine! Dumnezeu este esența a tot ce am nevoie, toată abundența de care am nevoie în orice moment.

 

Să vă fie de folos!

Uniune Spirituală

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *