Afirmații pentru a vindeca rănile emoționale

Îmi cer iertare tuturor femeilor, bărbaților, copiilor, bătrânilor și animalelor pentru orice rană emoțională le-am cauzat în viața asta sau în oricare alta. Îmi cer iertare tuturor ființelor din viața mea prezentă sau din oricare alta, cărora le-am cauzat răni sufletești prin abandon, umilire, nedreptate, respingere sau trădare. Îl rog pe Dumnezeu să mă ajute să fiu iertat/ă de cei sau de către cele care nu vor sau nu pot să mă ierte. Le mulțumesc cu recunoștință tuturor ființelor care m-au iertat.

Îl rog pe Bunul Dumnezeu să mă ajute să mă iert pe mine însămi/însumi pentru orice rană de trădare, abandon, respingere, nedrepte, umilire am cauzat în orice viață am avut de la facerea mea.

Iert toate ființele care mi-au cauzat în viața asta sau în oricare alta, orice rană de trădare, abandon, respingere, nedrepte, umilire. Îl rog pe Dumnezeu să mă ajute să îi iert pe toți cei sau toate cele pe care nu îi sau nu le pot ierta.

Îl rog pe Bunul Dumnezeu să mă ajute să mă eliberez, să mă vindec, de orice rană emoțională și de toate emoțiile și reacțiile pe care acestea le sau le-au cauzat. Îl rog pe Dumnezeu să mă ajute să mă eliberez de dependență, de dorința de a domina, de nevoia de a fugi pentru a evita respingerea, de masochism și de rigiditate. Cu Voia Lui Dumnezeu mă eliberez de sentimentele de vinovăție.

Într-un Bunătatea Ta Doamne dăruiește-mi înțelepciune, blândețe, flexibilitate, voință, iubire, libertate, curaj, putere, iubire de sine și de alții, înțelegere, acceptare, bucurie, încredere și tot ce consideri Tu că îmi este necesar pentru evoluția mea spirituală. Amin.

, ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Un comentariu la „Afirmații pentru a vindeca rănile emoționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *