Activarea şi curăţarea celui de al treilea ochi cu ajutorul unui cristal de cuarţ roz

 

Purificați, prin ce metode cunoașteți, un cristal din cuarţ roz.

O metodă rapidă de curățare și purificare a cristalelor, a mâncării, a apei, a bijuteriilor etc., este următoarea:

Folosiți-vă imaginația. Desenați mental sau cu degetul un cerc în jurul obiectului pe care doriți să îl purificați, în cazul nostru – cristalul din cuarţ roz. Apoi, desenați mental sau cu degetul, o săgeată orientată dinspre obiectul aflat în mijlocul cercului, către exterior, în afara cercului. Inspirați adânc și expirați cu putere, vizualizând în acelaşi timp cum toate energiile negre/uzate ies în afara cercului către exterior, pe direcţia săgeţii.

Voi reda mai jos un exercițiu cu un cristal din cuarţ roz sugerat de Doreen Virtue.

Exercițiul propiu-zis:

Afirmați de mai multe ori că sunteți de acord, că sunteți siguri, că este bine și este sigur pentru dvs, să vedeţi cu al treilea ochi și că nu aveți nici o teamă față de acest lucru.

Fiți siguri că sunteți pregătiţi să primiţi imagini prin al treilea ochi (se pot vedea și ființe din lumea inferioară).

Țineţi în mâna dominantă cristalul de cuarţ purificat.

Îmaginaţi-vă că o Fiinţă de Lumină, se apropie, se face mică şi intră în cristal.

Cu degetului mijlociu al mâinii dominate ţineţi cristalul deasupra celui de al treilea ochi.

Degetul mijlociu al celeilalte mâini se aşează pe zona opusă, pe zona occipitală.

Vizualizaţi cum din degetul mâinii dominante iese un flux de lumină aurie, trece prin cristal, intră prin frunte, vă străbate capul şi iese prin spate, prin degetul celeilalte mâini, în zona occipitală.

Rămâneți în această poziţie 1-2 minute. Se poate simţi presiune în frunte şi/sau o stare de ameţeală. (Dacă vă simțiți inconfortabil, vi se accentuează aceste senzaţii, opriţi exercițiul şi reluaţi-l mai târziu. Nu este recomandat să se producă o activare a celui de al treilea ochi în mod brusc.)

Puneţi mâna dreaptă pe urechea dreaptă, mâna stângă pe urechea stângă şi cristalul între degetul mijlociu al mâinii dominante şi cap. Uşor plimbaţi mâinile, respectiv cristalul, dinspre faţă către spate, înspre ceafă, vizualizând în acelaşi timp acelaşi flux luminos care ţâşneşte din degetul mâinii dominante, intră în cristal, apoi prin cap şi iese către degetul celeilalte mâini.

Această operațiune de măturare a întregii zone a capului, dinspre o parte laterală către cealaltă, cu fluxuri de lumină, se repetă de şapte ori.  

Se așează din nou cristalul pe al treilea ochi şi degetul mijlociu al mâinii dominante pe cristal. Mișcaţi uşor cristalul în laterale, imaginându-vă că poartă cu el o peliculă subţire ce acoperă ochiul al treilea. Repetaţi operaţia de şapte ori.

Ochiul al treilea se deschide doar dacă aceasta este şi Voia Sfintei Treimi. Dar exercițiul vă va fi oricum util.

A avea ochiul al treilea deschis, în mare, presupune să vedeți, la alte persoane, aura energetică şi multe din informaţiile pe care le poartă ea, din viața aceasta și din toate vieţile anterioare. Se pot vedea informaţiile către care dă acces Sfânta Treime.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *