A vă urma pasiunile cu ajutorul Arhanghelului Haniel

 

Care sunt pasiunile dvs? Sunteţi conștienţi de propriile pasiuni?

Faceţi o listă cu toate lucrurile de care sunteţi pasionaţi.

Puteţi trece oricâte pasiuni doriţi. Pasiune nu înseamnă întotdeauna „lucrurile măreţeˮ, poate fi chiar pasiunea de a savura o ceașcă de cafea cu lapte. Sau, de exemplu, s-ar putea să simțiţi nevoia să staţi singur o oră în fiecare zi.

Nu contează dacă familia este sau nu de accord cu pasiunile dvs.

Petreceţi un timp reflectând la lista făcută cu pasiunile dvs. Doriți să adăugați alte pasiuni pe listă?

Deci, primul lucru de făcut este de a vă dedica cel puțin o oră în fiecare zi pentru a „trăiˮ cel puțin una dintre pasiunile dvs.

Ar fi ideal dacă ați putea dedica timp pentru  cel puțin două dintre pasiunile dvs. în fiecare zi. Dar dacă nu este posibil, asigurați-vă că cel puțin o zi pe săptămână vă dedicaţi timpul pentru pasiunile dvs.

Tăiaţi poze din reviste care să reflecte pasiunile dumneavoastră. Puteţi să le lipiţi pe un carton pe care să-l puneţi într-un loc în care să fie ușor vizibil în cursul zilei. Puteți desena simbolurile Reiki pe carton dacă doriți. Astfel, cu acest „panou din cartonˮ vă veţi impulsiona să vă trăiţi pasiunile!

Daţi Reiki listei de pasiuni și panoului atunci când este posibil. Aceasta va adăuga energie pasiunilor și le va face mult mai puternice.

Puteți cere, de asemenea ajutorul Arhanghelului Haniel pentru a vă urma pasiunile, mai ales atunci când trebuie să vă asumaţi riscuri pentru a face acest lucru. De exemplu, cineva care este inițial pasionat de o activitate, în timp, simte o chemare puternică pentru a transforma această pasiune într-o carieră „cu normă întreagăˮ. Când se întâmplă acest lucru, persoana ar trebui să îşi asume riscuri pentru a ieşi din zona de confort, să schimbe direcţia. Cu toate acestea, atunci când ceva este simțit ca o chemare adevarată, este menit să facă parte din planul vieții noastre și devine un scop al vieţii. Cu siguranţă se va primi sprijin de la Univers pentru a se face modificări în viață pentru a se adapta pasiunilor noastre. Cu toate acestea, singura cerință este de a cere ajutor. Când simțiţi teamă sau nesiguranţă în a urma o pasiune care necesită ieşirea din zona de confort, apelaţi la Arhanghelul Haniel, al cărui nume înseamnă „Slava lui Dumnezeuˮ. El vă poate ajuta să folosiţi potențialul la maxim și de a face tranziția în necunoscut în mod confortabil.

EXEMPLU DE LISTĂ DE PASIUNI:

Sunt pasionat de:
1. Natură
2. Muzică
3. Dans
4. Vindecare
5. Lucru cu energia
6. Lucru cu îngerii
7. Lectura
8. Îmi place să fiu scriitor
9. Copii
10. Pictura

 1. Sport

  12. Meditaţia

  13. Călătoriile

  14. Gastronomie

 2. Creșterea spirituală și învățare

  16. Qigong

  17. Reiki

  18. Croitoria

 3. Cumpărăturile

 4. A petrece timp cu copii

 5. A petrece timp cu persoana iubită.

,

Navigare în articol

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *