20 de metode pentru eliminarea energiilor negative şi protecţie împotriva lor

20 de metode pentru eliminarea energiilor negative şi protecţie împotriva lor

 

Dacă conştientizaţi că aţi preluat energii joase puteţi folosi unele dintre metodele descrise mai jos, pentru a vă goli mintea, corpul și câmpul energetic de aceste vibraţii joase.

Nimeni nu ar trebui să se conecteze la energia altor persoane, chiar dacă este neintenționat.

Vă voi prezenta câteva tehnici utile pentru a elimina energiile joase (mai ales dacă se combină mai multe dintre aceste tehnici):

 

 1. Emiteţi o intenție puternică a dorinţei de a șterge aceste energii.

Puneţi-vă ambele mâini pe inimă și spuneţi intenția cu glas tare. În plus o puteți scrie pe o bucată de hârtie și apoi să o ardeţi, (după ce aţi exprimat-o cu glas tare). Se repetă intenția de câteva ori. În şi prin chakra gâtului se poate acumula sau pierde multă putere. Folosiți-vă vocea pentru compensare și protecție.

 1. Căscatul ţine departe energia negativă.

Căscatul este declarat a fi un instrument excelent pentru compensare. Îl puteţi stimula, veţi fi surprinşi să constataţi că apare căscatul real. Puteți face acest lucru imediat după ce ați stabilit intenția mental și simțiți o rezistență puternică în a vă folosi vocea pentru a face apel la puterea dvs și pentru a cere ajutor divin.

 

 1. Bateţi în tobe sau folosişi muzică de tambur în fundal

Pe YouTube puteţi găsi multe videoclipuri cu muzică de tambur shamanică, africană sau americană. Găsiţi unul care vă place, puneţi-l în fundal, și începeți să aplicați unele dintre tehnicile menționate aici (de exemplu afumarea). În cazul în care nu vă inspiră muzica găsită, atunci bateţi într-o masă de lemn cu mâinile ca şi cum aţi bate tobele şi spuneţi intenţia cu glas tare şi clar.

 

 1. Folosiți „afumarea”

Salvia este cea mai cunoscută plantă medicinală folosită pentru această tehnică de compensare, dar pot fi folosite şi buchete de rozmarin uscat, cedru, pelin sau iarbă dulce. Faceţi un mănunchi ca o făclie, daţi-i foc și atunci când obţineţi o flacără, suflaţi și folosind doar fumul, începeţi să vă purificaţi corpul. Înconjuraţi-vă cu fumul toate cele șapte chakre și tot câmpul energetic exterior. Nu uitaţi partea de jos a picioarelor. Pe măsură ce treceţi prin fiecare chakră, trageţi brațul departe de zona respectivă (ca și cum aţi trage o eșarfă de la gât cu o singură mână). Aveţi grijă să nu cadă jăratic fierbinte!

După ce ați afumat corpul, folosind puterea intenției de a purifica şi elimina energia negativă, cu smocul de plante încă mocnit în mână, faceţi acelaşi lucru în întreaga cameră (sau toată casa), în toate colțurile și sub mobilier. Deschideţi ferestrele pentru ca mirosul și energiile inferioare să părăsească spațiul în timp ce le porunciţi mental sau cu voce tare să iasă afară!

Dacă aveți probleme cu banii (mai ales în cazul în care au apărut în acea zi sau foarte recent), afumaţi geanta sau portofelul, de asemenea. Puteţi afuma şi computerul sau orice obiect electronic. Electronice sau becurile se pot strica rapid și acest lucru este un indiciu că ați luat energie negativă.

 1. Folosiţi o rugăciune de eliminare a energiei negative și de protecție / sau o mantra

  Iată un exemplu:

  Eu (spuneți numele complet), refuz, nu dau permisiunea nici unei forme de viață și de ființe non-fizice să intre în corpul meu, în mintea mea, în sufletul, spiritul și câmpul meu energetic pentru intenții care sunt altele decât dragostea. Rup toate contractele, promisiunile și acordurile pe care le-aş fi putut făcut cu bună știință sau în necunoștință în tot timpul, spațiu, și dimensiuni, care diminuează expresia deplină a esenței sufletul meu plin de bucurie. Rup aceste acorduri din acest moment în sens invers, prin fiecare experiență a trecutului meu, din acest moment înainte, până la sfârșitul tuturor timpurilor. Eu comand ca aceste energii şi oamenii să părăsească spaţiul meu ACUM! Ei nu au nici o putere asupra mea. Cer protecție divină contra acestor energii, care nu se vor întoarce la câmpul meu energetic în nici un fel, și pentru nici un motiv. Eu construiesc acum un scut de lumină în jurul meu cu această intenție din inimă și voința mea liberă. Vă mulțumesc că este deja făcut.

Ca și în cazul unora dintre celelalte tehnici menționate, va trebui să repetați de mai multe ori această etapă și trebuie să spuneţi cu voce tare. Puteți chiar plasa mâna dreaptă peste gât ușor pentru a simți vibrația pe măsură ce spuneţi această rugăciune.

Simțiți-vă liberi în a modifica această rugăciune pe placul dumneavoastră. Nimic nu este „turnat în piatră”.

 

 1. Utilizați o huruitoare pentru a sparge energia în catralioane de bucăți mici

 

La fel ca la tobe, dacă nu aveți o huruitoare, punţi niște bănuți într-o sticlă din plastic goală și agitaţi-o. Este mai eficient dacă vă deplasați în jurul spațiului de curăţat în timp ce faceţi asta.

 

 1. Ardeţi coji de lămâie sau coji de portocale

Utilizați o răzătoare pentru a obține niște coji și puneţi-le într-o tigaie nonaderentă. Faceţi acest lucru ca și cum sotaţi ceapa. Mirosul este foarte plăcut și înălțător. Acesta va umple spaţiul şi respinge orice energie joasă, care ar putea fi ascuns în casă.

 1. Râdeţi

Râsul este nu numai cel mai bun medicament pentru boală, dar este un instrument foarte eficient pentru a elimina energia negativă. Bucuria este cea mai înaltă vibrație care există, așa că funcționează perfect la anularea vibraţiilor joase. Dacă nu aveţi dispoziţia necesară pentru a râde, mai ales atunci când sunteţi sub influența acestor energii negative, puteţi viziona filme de comedie.

 

 1. Folosiţi o lumânare aprinsă

O lumânare este suficient dar puteți folosi mai multe dacă asta simţiţi. Aprindeţi lumânarea cu intenția ca flacăra să absoarbă și să topească aceste energii joase. Folosiţi lumânări albe pe care le păstrați la îndemână acasă, în acest scop. Uneori, poate fi necesar să le lăsaţi să ardă continuu până când toată energia rea a dispărut. Resturile le aruncaţi la gunoi, sau, de asemenea, puteți să le îngropaţi.

 

 1. Utilizarea sării de mare

Puteţi face o baie în cadă în care puneţi câteva linguri de sare de mare sau puteţi sta cu picioarele într-un lighean cu apă caldă şi sare de mare. Dacă nu aveți o cadă de baie, puteți lua un duș. Setați intenția ca apa să vă tragă din corp energia negativă. Apoi clătiţi-vă conştientizând că apa duce în adâncul pământului  energia negativă unde va fi purificată. Clătiţi bine cada sau ligheanul.

 

 1. Creați un „atractor” pentru energii joase

Umpleţi un pahar cu apă și stabiliţi intenția ca energiile joase, care sunt în câmpul dumneavoastră va fi absorbită de această apă. A se păstra paharul umplut cu apă, până când energia se simte limpede și liberă în curgere. Apoi se toarnă apa în toaletă și spălați-l, sau turnați-l undeva în pământ pentru ca energiile joase să fie transformate, înapoi, în dragoste de mama pământ.

 1. Săriţi ca un copil

Săriţi ca un copil timp de un minut sau mai mult pentru a contracara gândurile depresive sau furia (sau starea emoțională negativă). Această metodă este utilă şi atunci când vă treziţi morocanoşi sau aţi avut un vis rău.

 

 1. Aplaudaţi

 

Aplaudazele funcționează foarte bine, mai ales atunci când sunt combinate cu un cântec vesel, sau un cântec fluierat. Mergeţi prin spațiu dvs, aplaudând, sărind, cântând. Oricare (sau toate cele trei combinate) vă ridică vibrația și respinge energiile negative, astfel încât să puteți fi liberi pentru a vă bucura din nou.

 

 1. Dansaţi

 

Dansaţi pe melodii vesele şi preferate.Vă garantez, dacă dansaţi, va fi greu să se mențină starea de spirit negativă sau acele energii joase atașate de dvs.

 

 1. Câteva idei de protecţie

 

Folosiţi rugăciunea de protecție de la punctul 5 în mod regulat.
Se repetă rugăciunea înainte de culcare, când vă plimbaţi sau de dimineață (oricând). O altă idee este de a o scrie și să o păstrați în portofel sau pe bordul maşinii. De asemenea, o puteți scrie pe spatele unei fotografi în care sunteţi fericiţi (ca şi copil sau ca adult), pe care o păstrați lângă pat. Nu e narcisism, e iubirea de sine.

 

 1. Utilizaţi pin pentru protecţie

 

Taiaţi o bucată mică de ramură de pin (marimea palmei va fi suficient) şi puneţi-o într-un vas sau un pahar cu apă. După ce ați făcut purificarea prin metodele de mai sus, puneţi intenția ca acele de pin să respingă şi să intimideze aceste energii oase, astfel încât acestea să nu se mai întoarcă. Dacă vă aflați într-o perioadă vulnerabilă, păstrați-l în jur pentru un timp. Mulțumiţi cu dragoste pinului pentru că va permis să beneficiați de energia sa protectoare. Realimentaţi cu apă în fiecare zi vasul ca o modalitate de respect pentru serviciile pinului.

 

 1. Urmăriţi-vă gândurile, cuvintele şi acțiunile deoarece ele crează karma

 

Este foarte important! Uneori, când sunteţi stresați sau supăraţi pe cineva, nu acordaţi atenție gândurilor, cuvintelor sau acțiunilor dvs, și puteţi trimite energie negativă altora. Poate că vă simțiți bine la momentul respectiv, dar vă deschide spre energii joase care vă vor intra în câmpul energetic. Dacă sunteți cuprinşi de sentimente negative sau gânduri despre cineva (care merită sau nu merită) și nu își exercită voința liberă pentru a vă distrage atenția de la gândirea, sentimentele sau care dorinţe de rău, efectul de bumerang va apărea în viața dvs. Poate că nu a doua zi, dar…

Cel mai bun lucru de făcut este de a cere „sinelelui superior”, să vă facă conștienţi de acele momente când aveţi nevoie să vă extrageţi, în sus, din aceste gânduri și sentimente. Poate folosi râsul. Ceea ce dăm, primim!

 

 1. Găsiți modalități de a contracara stresul

 

Stresul este o parte din viața de fiecare zi, dar nu trebuie lăsat să persiste.

La câteva ore faceţi o pauză. Găsiţi orice activitate care vă face plăcere şi vă poate decupla de la situaţii stresante, vă oferă relaxare.

Dans, artă, râs, o activitate de distracție, dietă sănătoasă, odihnă, citirea unor anecdote, etc, orice, pentru a nu permite vibraţiilor joase să se atașeze de dvs., chiar şi timp de 5 minute pe zi pentru a menține energia puternică.

 

 1. Întăriţi-vă aura

 

Puteți folosi o muzică de cilindru în fundal. Rotiţi mâinile în jurul dvs, vă deplasați ambele brațe într-o mișcare formând cifra opt – ca și cum aţi fi un dirijor de orchestră. Începeţi de la sol și mergeţi în sus ca să păstrați o rotație și înapoi, în jos spre podea. Asigurați-vă că acoperiţi toate cele patru direcții. Faceţi acest lucru timp de cel puțin un minut sau mai mult pentru a consolida aura.

 

 1. Adoptarea unui copac!

 

Puteți adopta un copac care vă atrage dintr-un parc. Rugaţi acest copac să vă scoată din câmpul energetic și din corpul fizic, tot ce este de o vibrație mai mică decât dragostea. Staţi lângă copac, rezemaţi, îmbrăţişaţi-l, sau cum consideraţi, timp de cel puțin 15 minute. Funcţionează! Dacă vă construiţi o relație cu el, vorbiţi cu el și îi mulțumiţi din inimă, va fi capabil să îndepărteze energia negativă, într-o perioadă scurtă de timp, și vă veţi simţi plini de lumină, înălțați și iubiţi.

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *