12 zone dureroase cauze lor emoționale

 

Stresul, epuizarea fizică și psihică pot fi cauza durerilor de cap. Meditația și exercițiile de relaxare ar putea elimina stările emoționale tensionante care ar crea durerea de cap.

Remușcările, sentimentele de vinovăție, neiertarea de sine sau a altora, intoleranța pot fi cauzele durerilor cervicale.

Asumându-vă  în totalitate responsabilitățile fără a împărți treburile și celorlalți, încărcându-vă cu griji umerii vor simți greutatea acestor poveri.

Partea superioară a spatelui poate fi afectată de dezechilibrul planului sentimental. Ar trebui reevaluată relația cu cei din jur, reechilibrarea schimbului de energie cu persoanele apropiate, deci și dăruirea și primirea dragostei trebuie să fie echilibrată.

Grijile materiale, veșnica preocupare de planul financiar, zgârcenia și risipa banilor, pot bloca energia în zona lombară, creând aici dureri.

Rigitatea față de ceilalți, critica excesivă a celorlalți, răutatea față de alți semeni dau dureri în coate. Toleranța, acceptarea celorlalți așa cum sunt, bunătatea, deblochează energia din această zonă.

Abuzul sau lipsa de comunicare cu ceilalți oameni cauzează dureri în palme.

Teama de schimbare, inflexibilitatea de a înainta în viață, crează dureri în coapse. Este necesar curajul de a accepta noul, de a accepta cu inima deschisă schimbările, deblochează energia stagnantă din zona coapselor.

Un ego prea mic sau prea mare, lipsa stimei de sine cauzează dureri în genunchi.

Eliminând sentimentele negative, supărarea și ura, se relaxează mușchii gambelor și durerile din această zonă dispare.

Refuzarea propriilor plăceri dau dureri în glezne. Bucuria de viață, dăruind propriei persoane diverse recompense fac să dispară durerea din zona gleznelor.

Orice negativitate dă dureri în zona tălpiilor. Aceasta este și zona prin care negativitatea iese din corp. Se recomandă exerciții de împământare și de deschidere a chakrelor tălpilor.

,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *