Eliberare energetică de negativitate

Rog toate entitățile de lumină și iubire să vină să mă ajute acum și aici.

Eu (numele) cu toate drumurile și activitățile mele pe care le întreprind exprim acum dorința mea de a fi ajutat/ă în acest proces de eliberare energetică față de tot ceea ce este negativ pe mine și în mine.

Eu (numele) rog toate entitățile de lumină și iubire care vor, doresc și pot să mă ajute acum și aici.

Eu (numele) doresc să mă eliberez energetic atât cât îmi este mie permis prin drept divin.

Rog să fiu ajutat/ă și susținut/ă în acest proces de toate entitățile de lumină și iubire, acum și aici.

Rog acum și aici toate entitățile de lumină și iubire să mă ajute să deblochez toate energiile legate de frică, separare, negație, egoism.

Rog toate entitățile de lumină și iubire să mă ajute și să taie, desfacă, anuleze, anihileze, elibereze orice blestem, legământ, contract, oricare ar fi el de negare de sine, autodistrugere, sacrificiu de sine, persecuție, suferință, făcute vreodată cu știință sau fără știință acum sau altă dată, din altă viață sau dimensiune și cer ca toate efectele acestora să fie anihilate, nimicite și îndepărtate în toate direcțiile timpului acum și pentru totdeauna, atât pentru mine cât și pentru cei implicați în ele!

Rog acum și aici toate entitățile de lumină și iubire să mă ajute să eliberez toate blestemele și autoblestem (x3), făcăturile, legăturile, magiile, vrăjile, farmecele, descântăturile, toate energiile negative, toate energiile malefice şi entităţile malefice, toate programele negative, toate programele malefice, toate programele nebenefice induse sau autoinduse să fie eliberate, desfăcute, anihilate, tăiate, nimicite și îndepărtate în toate direcțiile timpului acum și pentru totdeauna!

Rog acum și aici toate entitățile de lumină și iubire să mă ajute  ca tot ceea ce este făcut cu lumină sau întuneric  în viața asta sau alte vieți, din orice loc, spațiu, dimensiune; orice algoritmi malefici, programe și subprograme malefice de revenire, stringuri malefice, condiționări, autocondiționări, scheme mentale și comportamentale induse și autoinduse să fie eliberate, desfăcute, anihilate, tăiate, nimicite și îndepărtate în toate direcțiile timpului acum și pentru totdeauna!

Rog acum și aici toate entitățile de lumină și iubire să mă ajute să eliberez toate stările de inferioritate, de victimă, de inutilitate, de nelinişte, de ratare, de obidiență, de neputinţă, de înveninare şi ranchiună, starea că nu sunt bun/ă de nimic, că nu fac faţă vieţii. (x3)

Rog acum și aici toate entitățile de lumină și iubire să mă ajute să eliberez toată dualitatea, traumele, rănile (rana de abandon de 3 ori, respingere x3, de umilință x3, rana de nedreptate x3, rana de trădare x3,), mânie x3, toate dorințele neîmplinite x3, regretele x3, manipularea, laşitatea, supușenia, timiditate, emoţiile negative, datoriile, neîmplinirile de orice fel, prejudecățile, falsele credințe, limitările și autolimitările, suferinţa, durerea, tristeţea, compromisurile, agresivitatea și autoagresivitatea, autoînvinovățirea, aroganţa, sfidarea, furia, frustrarea.

Rog acum și aici toate entitățile de lumină și iubire să mă ajute să eliberez toate stările de frică, neiertare, neiubire, lupte interioare, conflicte, stres, îngrijorare, delăsare, supărare, lăcomie, zgârcenie, lene, neasumare a responsabilităților, prefăcătorie, vicii, depresie, angoase, atacuri de panică, pesimism, suicid, negativitate, dezechilibru mental și emoțional, neatenție, încăpățânare, violență…

Rog acum și aici toate entitățile de lumină și iubire să mă ajute să eliberez toate jurămintele de castitate, sărăcie, apartenență, camarederie, loialitate, iubire, răzbunare pe care le-am făcut în viașa asta sau în oricare alta și cer ca toate efectele acestora să fie anihilate, nimicite și îndepărtate în toate direcțiile timpului acum și pentru totdeauna, atât pentru mine cât și pentru cei implicați în ele!

Îmi iau angajamentul ferm față de Dumnezeu și de mine însumi/însămi  să nu mai permit niciodată să pierd sau să renunț la puterea mea personală!

Le eliberez pe toate cu dragoste și bucurie, le mulțumesc pentru lecțiile învățate, mă simt liber/ă de orice contract, sufletul meu este pur, curat și strălucitor ca un cristal.

Mulțumesc! S-a împlinit, s-a împlinit, s-a împlinit, aici și acum și pentru totdeauna.

    (Dacă descoperiți în dvs alte energii pe care doriți să le eliberați le puteți enunța în completarea celor deja menționate.)

, , ,

Navigare în articole

admin

Maestru în Reiki Usui, Reiki Tibetan, Karuna, Shambala..... Grand Minister (Melchizedek).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *